Telefonul ideal pentru Gigi: terminal Ortodox de 25.000 de dolari cu binecuvântare la pachet și mult aur

2.257 ori
<b>Telefonul ideal pentru Gigi: terminal Ortodox de 25.000 de dolari cu binecuvântare la pachet și mult aur</b>Puteţi uita de telefoanele de lux acoperite cu aur şi safire. Noua "fiță" este telefonul binecuvântat, care nu are Internet, dar are +1 la mână ca să zicem aşa. Costă 25.000 de dolari şi aflaţi mai jos ce e aşa special la el.

Puteţi uita de telefoanele de lux acoperite cu aur şi safire. Noua "fiță" este telefonul binecuvântat, care nu are Internet, dar are +1 la mână ca să zicem aşa. Costă 25.000 de dolari şi aflaţi mai jos ce e aşa special la el.

Terminalul în cauză arată ca o mică evanghelie dacă ne uităm la exteriorul său. Este acoperit cu aur, are butoane de 18 karate şi o cruce gravată pe spate. Simţim deja cum i se umectează gura lui Gigi Becali de poftă la un astfel de device... Ruşii de la Gresso au creat 988 de unităţi (anul în care a ajuns creştinismul în Rusia) şi preţurile sunt cuprinse între 6.300 şi 25.000 de dolari.

Telefonul ideal pentru Gigi: terminal Ortodox de 25.000 de dolari cu binecuvântare la pachet si mult aur

Suma depinde de cât de mult aur a fost folosit pentru realizarea terminalului. Telefonul Ortodox este intenţionat lipsit de aplicaţii de socializare şi de Internet, pentru a "minimiza riscul adicţiei", spun cei care au creat handsetul. Ideea este că posesorul creştin să vorbească cu semenii, nu să socializeze via telefon. La bord avem şi o cameră de 3 MP, memorie de 32 GB şi garanţia este de doar 12 luni.

Primul model va fi dăruit Patriarhului Chiril şi câteva unităţi vor ajunge la Moscova pentru a fi binecuvântate. Estimez că în maxim jumătate de an vedem unul şi la Becali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×