Telefonul ideal pentru Gigi: terminal Ortodox de 25.000 de dolari cu binecuvântare la pachet și mult aur

2.244 ori
<b>Telefonul ideal pentru Gigi: terminal Ortodox de 25.000 de dolari cu binecuvântare la pachet și mult aur</b>Puteţi uita de telefoanele de lux acoperite cu aur şi safire. Noua "fiță" este telefonul binecuvântat, care nu are Internet, dar are +1 la mână ca să zicem aşa. Costă 25.000 de dolari şi aflaţi mai jos ce e aşa special la el.

Puteţi uita de telefoanele de lux acoperite cu aur şi safire. Noua "fiță" este telefonul binecuvântat, care nu are Internet, dar are +1 la mână ca să zicem aşa. Costă 25.000 de dolari şi aflaţi mai jos ce e aşa special la el.

Terminalul în cauză arată ca o mică evanghelie dacă ne uităm la exteriorul său. Este acoperit cu aur, are butoane de 18 karate şi o cruce gravată pe spate. Simţim deja cum i se umectează gura lui Gigi Becali de poftă la un astfel de device... Ruşii de la Gresso au creat 988 de unităţi (anul în care a ajuns creştinismul în Rusia) şi preţurile sunt cuprinse între 6.300 şi 25.000 de dolari.

Telefonul ideal pentru Gigi: terminal Ortodox de 25.000 de dolari cu binecuvântare la pachet si mult aur

Suma depinde de cât de mult aur a fost folosit pentru realizarea terminalului. Telefonul Ortodox este intenţionat lipsit de aplicaţii de socializare şi de Internet, pentru a "minimiza riscul adicţiei", spun cei care au creat handsetul. Ideea este că posesorul creştin să vorbească cu semenii, nu să socializeze via telefon. La bord avem şi o cameră de 3 MP, memorie de 32 GB şi garanţia este de doar 12 luni.

Primul model va fi dăruit Patriarhului Chiril şi câteva unităţi vor ajunge la Moscova pentru a fi binecuvântate. Estimez că în maxim jumătate de an vedem unul şi la Becali.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×