THL Monkey King 2, smartphone 8 core cu nume total neinspirat

1.208 ori
<b>THL Monkey King 2, smartphone 8 core cu nume total neinspirat</b>Exact când credeam că nici un nume neobișnuit de telefon sau phablet nu ne mai poate surprinde, direct din China vine "regele maimuță". E vorba despre un telefon numit THL Monkey King 2, ale cărui dotări sunt la nivel high end. &nbsp; Handsetul va...

Exact când credeam că nici un nume neobișnuit de telefon sau phablet nu ne mai poate surprinde, direct din China vine "regele maimuță". E vorba despre un telefon numit THL Monkey King 2, ale cărui dotări sunt la nivel high end.

Handsetul va rămâne cel mai probabil doar în China sau va sosi rebranduit în Europa, cine știe? Dotările sale includ deja clasicul procesor 8 core MediaTek MT6592, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și o cameră de 13 megapixeli. Designul acestui device pare a fi inspirat de Xiaomi Mi3 și telefoanele Sony Xperia.

THL Monkey King 2, smartphone 8 core cu nume total neinspirat

THL era o companie mică din China cu câțiva ani în urmă, care producea clone de handseturi celebre. Cum s-a întâmplat și cu Meizu, acest producător este unul de mărime medie acum, care își realizează propriile terminale. THL are deja și magazine proprii în China și încearcă să scape de imaginea de producător de clone folosind un nou logo pentru brandul său.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×