MarketOnline a vândut de peste 8 milioane de RON cu ocazia Black Friday 2013, Înregistrând 10.000 de comenzi

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 958 ori
<b>MarketOnline a vândut de peste 8 milioane de RON cu ocazia Black Friday 2013, Înregistrând 10.000 de comenzi</b>După ce am văzut cum au stat unii dintre retailerii de la noi de Black Friday 2013, hai să vedem ce performante au înregistrat cei de la MarketOnline.ro. în cadrul acestei campanii magazinul cunoscut drept "singurul retailer online de 7 stele din...

După ce am văzut cum au stat unii dintre retailerii de la noi de Black Friday 2013, hai să vedem ce performante au înregistrat cei de la MarketOnline.ro. în cadrul acestei campanii magazinul cunoscut drept "singurul retailer online de 7 stele din România" a atins vânzări de peste 8 milioane de RON.

Peste 10.000 de comenzi au fost primite în categoriile Televizoare, Tablete, IT&C, iar ele sunt livrate în termen de 3 zile, cu 5000 de colete expediate deja. Până miercuri toți clienții vor primi produsele comandate, iar în ce privește sesiunea de reduceri, retailerul a oferit scăderi cu până la 75% ale prețurilor standard.

Peste 350.000 de vizitatori unici au fost înregistrați pe MarketOnline.ro, preferințele lor axându-se pe televizoare și tablete, apoi pe electrocasnice mici, componente PC, aparate foto și videoproiectoare. Promoțiile de Black Friday au fost afișate pe 22 noiembrie în jurul orei 01.00, iar în primele 5 ore au fost plasate deja 30% din numărul total de comenzi.

MarketOnline.ro are în spate o experiență de 7 ani și oferă posibilitatea deschiderii coletului înainte de a plăti produsele.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×