Aplicația mobilPay MasterCard Mobile disponibilă de astăzi pentru clienții celor 3 mari operatori din România

1.405 ori
<b>Aplicația mobilPay MasterCard Mobile disponibilă de astăzi pentru clienții celor 3 mari operatori din România</b>Astăzi, 25 noiembrie, aplicația mobilPay MasterCard Mobile a fost lansată și în România. Aplicația este dezvoltată de NETOPIA mobilPay, lider în domeniul plăților mobile, în parteneriat cu Garanti Bank și MasterCard. &nbsp; Odată cu intrarea...

Astăzi, 25 noiembrie, aplicația mobilPay MasterCard Mobile a fost lansată și în România. Aplicația este dezvoltată de NETOPIA mobilPay, lider în domeniul plăților mobile, în parteneriat cu Garanti Bank și MasterCard.

Odată cu intrarea Vodafone în cadrul acestui proiect, mobilPay MasterCard Mobile va fi disponibilă pentru utilizatorii celor mai mari trei operatori din România. Această aplicație permite clienților de servicii telecom, plata parțială sau totală a facturilor. în plus, aplicația mai vine și cu opțiunea de a trimite notificări către utilizator cu privire la emiterea de noi facturi. Tranzacțiile efectuate sunt asigurate de către Garanti Bank.

în prezent, peste 5000 de persoane folosesc aplicația mobilPay MasterCard Mobile, tranzacțiile vizând în special plăți recurente din domeniul telecom: aproximativ jumătate din plăți sunt reîncărcări de cartele prepay, iar restul de 40% reprezintă plăți de facturi lunare. Aplicația poate fi descărcată de pe Play Store sau App Store. După instalarea aplicației, utilizatorul va fi nevoit să se înregistreze cu numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×