Tim Cook considera că Apple Pay suferă o ambuscadă din partea retailerilor

830 ori
<b>Tim Cook considera că Apple Pay suferă o ambuscadă din partea retailerilor</b>Cu puțin timp în urma descopeream că Apple Pay nu ar putea fi atât de bine primit de retailerii din SUA pe cât am fi crezut. Motivul? Ei pregătesc propriile soluții de plată&nbsp;și vor să adere la același serviciu și standard. Tim Cook a luat...

Cu puțin timp în urma descopeream că Apple Pay nu ar putea fi atât de bine primit de retailerii din SUA pe cât am fi crezut. Motivul? Ei pregătesc propriile soluții de plată și vor să adere la același serviciu și standard. Tim Cook a luat astăzi poziție contra boicotului pregătit de unii dintre comercianți.

Aceștia și-au anunțat deja intenția de a dezactiva suportul Apple Pay de pe scannerele lor NFC și terminalele de plăți. Tim Cook a numit această decizie o ambuscadă și a afirmat că până la urma clientul va fi cel care decide ce modalitate de plată prefera. Am aflat și cifre asociate lui Apple Pay, firmă din Cupertino activând 1 milion de carduri în primele 72 de ore de la punerea în funcțiune a serviciului.

Cook a avertizat comercianții că își vor pierde relevanta dacă nu se adaptează mai rapid. Printre firmele mari care nu doresc Apple Pay se număra lanțuri de farmacii, dar și giganți că Best Buy sau Walmart. Ei intenționează să folosească CurrentC, un serviciu proprietar lansat anul viitor. și Google Wallet are aceeași soartă ca Apple Pay la acești comercianți, fiind dezactivat. Cine credeți că va ceda primul? Apple sau diferitele lanțuri de magazine?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×