Specificațiile și prețul lui Huawei Honor 4X dezvăluite Înainte de lansarea oficială

1.942 ori
<b>Specificațiile și prețul lui Huawei Honor 4X dezvăluite Înainte de lansarea oficială</b>Deși era programat ca Huawei Honor 4X să fie dezvăluit abia peste câteva ore, iată că specificațiile sale complete, cât și prețul ajung încă de acum pe web. Aflăm că acest phablet de 5.5 inch va fi disponibil la un preț de doar 212$ și...

Deși era programat ca Huawei Honor 4X să fie dezvăluit abia peste câteva ore, iată că specificațiile sale complete, cât și prețul ajung încă de acum pe web. Aflăm că acest phablet de 5.5 inch va fi disponibil la un preț de doar 212$ și faptul că va sosi cu suport pentru rețelele internaționale.

Astfel, printre specificațiile lui Honor 4X vom regăsi un display HD de 5.5 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 tactat la 1.2 GHz (64-bit), 2 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD și o baterie de 3.000 mAh.

Huawei Honor 4X

Vom avea la dispoziție și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony și apertură f/2.0, o cameră secundară de 5 megapixeli, conectivitate LTE 4G și sistemul de operare Android 4.4 KitKat alături de interfața EMUI 3.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×