Facebook lucrează la o aplicaţie Camera separată de restul produselor sale

945 ori
<b>Facebook lucrează la o aplicaţie Camera separată de restul produselor sale</b>O informație ajunsă astăzi pe web chiar din partea publicației Wall Street Journal ne prezintă posibilitatea ca cei de la Facebook să dezvolte în curând o aplicație Camera de sine stătătoare, software ce va oferi numeroase efecte și filtre pentru

Facebook e pe cale să adauge o nouă aplicaţie la suita sa de softuri, de această dată o aplicaţie Camera. Conform celor de la Wall Street Journal, inginerii lui Mark Zuckerberg ar lucra la un asemenea app chiar acum.

E vorba despre o aplicaţie Camera de sine stătătoare, probabil plină de efecte şi filtre şi oferind şi opţiunea de apelare video, dacă îmi permiteţi speculaţia. De acest proiect se ocupă echipa de dezvoltatori Facebook din Londra. Nu avem foarte multe detalii în acest moment, dar ştim că softul va funcţiona cam ca Snapchat, pornind direct camera la deschiderea aplicaţiei.

Vor exista şi funcţii de live streaming şi scopul este de a încuraja utilizatorii să posteze mai multe fotografii şi clipuri pe Facebook. Trebuie remarcat şi că sursa care a descoperit acest proiect afirma că el e doar experimental şi ar putea să se încheie fără un rezultat concret. Facebook a mai încercat să creeze aplicaţii separate, precum Slingshot, Rooms sau Riff, dar nici una nu a avut succes, în afară de Messenger.

Paper cumva a scăpat de închidere şi trebuie menţionat că Facebook a mai încercat să lanseze o aplicaţie de genul în 2012. Se numea Facebook Camera şi apărea înainte de achiziţionarea Instagram. După achiziţie aplicaţia a fost casata.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×