Top 10 cele mai populare smartphone-uri high-end pe Mobilissimo.ro din luna februarie 2018: Samsung ia toate medaliile, iPhone X şi Nokia 8 rămân în top

4.875 ori
<b>Top 10 cele mai populare smartphone-uri high-end pe Mobilissimo.ro din luna februarie 2018: Samsung ia toate medaliile, iPhone X şi Nokia 8 rămân în top</b>Începutul de an e considerat o perioadă moartă de către marii producători de telefoane. Cine dorea să facă shopping a făcut de Crăciun, alţii au spart bani de Black Friday sau Boxing Day. Noroc cu Valentine's Day şi Noul An Chinezesc, care au mai..

Începutul de an e considerat o perioadă moartă de către marii producători de telefoane. Cine dorea să facă shopping a făcut de Crăciun, alţii au spart bani de Black Friday sau Boxing Day. Noroc cu Valentine's Day şi Noul An Chinezesc, care au mai echilibrat lucrurile în februarie. Am avut şi lansări de telefoane noi în ultima lună şi ca atare e momentul unui nou top 10 cele mai populare smartphone-uri high-end de pe Mobilissimo.ro. Acest top 10 al lunii februarie este realizat pe baza unui algoritm care ia în calcul accesările voastre, comparaţiile făcute de voi şi cât de des a fost căutat pe site fiecare model de telefon.

10. OnePlus 5T

Încă de când s-a lansat în toamna trecută OnePlus 5T a fost mai mereu în top 10 la Mobilissimo.ro, semn că e foarte apreciat. La urma urmei cine vrea un telefon high end la un preţ corect, are în OnePlus 5T cea mai bună ofertă. E cel mai bun la categoria "bang for the buck", în care Xiaomi şi OnePlus se bat cel mai la vedere. A devenit şi mai popular când a primit o variantă Star Wars, o versiune albă şi acea versiune Lava Red care aparent a fost super căutată de Valentine's Day. Cel mai mic preț în magazinele online din România: 2.545 lei (Compari.ro).

9. Samsung Galaxy S7 Edge

Mă aşteptam să văd ceva modele Galaxy S mai vechi în acest top, pentru că e logic că atunci când apare S9 se ieftinesc S8 şi S7. Samsung Galaxy S7 Edge a pierdut serios de tot din preţ şi încă se ţine binişor ca performanţă şi la capitolul cameră nu s-ar face de râs nici azi. L-am testat la Mobilissimo.ro şi că telefon de filmat la concerte, am făcut fotografii şi filmări ziua şi noaptea şi l-am supus la o sumedenie de teste. Exynos 8890 nu mai e la prima tinereţe, nici Snapdragon 820, dar preţul e irefutabil, în jurul a 2.000-2.200 lei.

8. Samsung Galaxy Note 8

Singurul telefon cu stylus din ORICE top Mobilissimo.ro este evident un Galaxy Note. În februarie Samsung Galaxy Note 8 s-a clasat fix pe locul 8 în top şi e o parte din mine care spune că pus la bătaie cu Galaxy S9+ îi va da ceva de furcă la testele de stabilizare şi detalii, unde cele două telefoane ar trebui să fie cam pe acelaşi palier. Hai cu un plus de 5% pentru S9+. Cert e că Samsung Galaxy Note 8 e singurul telefon cu Android care pune la treabă corect un stylus. Nu o să vă mint, mă aştept că foarte mulţi dintre voi să îl fi căutat la noi pe site să aflaţi când îi vine actualizarea la Oreo... Cel mai mic preț de pe Compari e 3.399 lei.

7. Nokia 8

Nokia 8 a fost cred primul flagship cu Snapdragon 835 din 2017 care a scăzut sub 2000 de lei şi asta foarte rapid după lansare. El şi cu Xiaomi Mi 6 sunt de altfel singurele telefoane mici flagship cu Android de anul trecut, ceea ce le face oarecum nişate. Aş zice că şi faptul că i-am făcut recenzie lui Nokia 8 relativ recent a ajutat la această plasare pe locul 7. Păcat că are o cameră care nu livrează pe măsură numelor mari din ecuaţie, Zeiss şi Nokia, fie ea şi în epoca HMD Global. Totuşi, ce alt flagship mai filmează aşa bine în 4K cu camera frontală? Cel mai mic preț 1.789 lei.

6. Apple iPhone X

Singurul iPhone din acest top 10, Apple iPhone X face valuri în timp şi spaţiu şi asta dacă ne uităm numai la rivali. Uitaţi-vă la MWC şi cum arată bretoanele de telefoane prezentate acolo... E clar faptul că acest telefon, fie că vă place sau nu a dictat trendul pe ÎNTREAGA piaţa smartphone. Şi benchmark-uri apărute recent arată că S9 e clar sub el ca performanţă. iPhone X se ţine bine şi se vinde bine, în ciuda zvonurilor că producţia i se va opri la vară. Cunosc vreo 5 oameni care îl posedă şi toţi sunt mulţumiţi de el. Cel mai mic preț 4.370 lei (Compari.ro).

5. Samsung Galaxy S8+

Ce spuneam mai sus? Iese S9, se ieftineşte S8. Iese S9+, se ieftineşte S8+. Îl găsiţi acum şi la 2999 lei, iar dacă veţi căuta puţin şi la 2700 sau 2800 lei la retaileri B Brand şi C Brand. Deja începe să sune bine preţul unui telefon care acum un am costa 3500 de lei şi făcea ochii oamenilor să sclipească. Rival pentru Note 8, ucigaş de tablete de 7 inch pentru binging, acest mega phablet a avut că singur neajuns că S8 e mai tentant pentru oamenii care vor un telefon ce le încape decent în palmă. Cine îl prinde cu bonus de cască VR sau DeX i-a pus Dumnezeu mana în cap. Cel mai mic preț e de 2.289 lei.

4. Huawei P20

Când produci un telefon cu cameră triplă ţi-ai asigurat locul în posteritate. Fix asta face şi Huawei, care ne-a tot oferit teasere şi scăpări pentru telefoanele din gama Huawei P20. Debutează pe 27 martie la Paris şi stârneşte foarte mult interes, prin simplul fapt că anul trecut Huawei P10 spre exemplu a venit cu un preţ bun de tot. Posibil ca în 2018 preţul să fie mai mare, din cauza inovaţiei la nivel de cameră triplă. Vom vedea şi extra topping de AI, implicat la nivel de cameră, funcţionare de zi cu zi şi poate şi asistent virtual. Garantez că luna viitoare urcă în top 3. Preț estimat 2.999 lei.

3. Samsung Galaxy S8

Locul întâi de luna trecută a ajuns la medalia de bronz acum. I-a scăzut preţul, e telefonul anului 2017, e cel mai imersiv handset din 2017 şi rămâne foarte performant şi cu o cameră puternică şi acum. Cei dezamăgiţi de S9 o să îi reproşeze fix că seamănă prea mult cu S8 şi nu e un upgrade suficient, deci probabil se vor orienta spre acest model. Şi scăderea de preţ va tot continua în martie... Şi aici ca şi la Note 8 toată lumea intră pe Mobilissimo.ro şi să afle răspunsul la eterna întrebare: când vine Oreo? Cel mai mic preș conform Compari.ro: 2.289 lei.

2. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+ este primul flagship Galaxy S cu cameră duală, cu stabilizare optică pe ambii senzori. Are și el acel obiectiv nou cu diafragmă variabilă de pe S9, plus încă o cameră de top, cu ajutorul căreia face Bokeh şi captură premiată deja de DxoMark. Am remarcat că multe recenzii de cameră s-au axat mai mult pe acest model, decât pe S9, împingând în față S9+ ca un terminal superior. Am văzut acest telefon la treabă la debut, la MWC 2018 şi pot spune că arată spectaculos, cu muchiile şi mai mici, iar funcţia AR Emoji e foarte haioasă şi eficient implementată. Ce uită multă lume e şi faptul că acesta e primul telefon cu Snapdragon 845 care vine în magazine! Cel mai mic preț cu care e listat e de 4.353 lei.

1. Samsung Galaxy S9

Marele campion al lunii februarie este flagship-ul Samsung pe anul 2018 şi deja un candidat pentru titlul de "telefonul anului 2018". Mai imersiv decât S8, cu o cameră cu performanţa apropiată de DSLR şi cu mecanism inspirat de ochiul uman, S9 a fost aşteptat cu sufletul la gură. Precedat de multe teasere, scăpat la greu şi cu bonusuri la precomanda, el a văzut lumina zilei pe 25 februarie. Pe 16 martie se vinde în România şi pe 6 martie avem eveniment local de lansare. Va fi primul contact cu Snapdragon 845, are nuanţa aceea Liliachie care o ia prizonier tot publicul feminin, dar şi trendsetterii masculini şi pe cei care se simt unici şi speciali. Dacă se dă iar vreun bonus DeX Pad devine şi mai atractiv. Cel mai mic preț de listare e 3.899 lei (Conform Compari.ro).

Cine e curios cum arată topul şi de la locurile 11 la 15, iată-l:

11. Samsung Galaxy S7
12. Sony Xperia XZ2
13. Apple iPhone 8
14. Huawei P20 Plus
15. Nokia 7 Plus

Ce departe suntem acum de luna februarie a lui 2017, când LG G6 era pe primul loc, Huawei P10 pe 2 şi Huawei Mate 9 pe 3… 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×