MWC 2018: ASUS ZenFone 5 prezentare hands-on - aspect 19:9, breton mai discret, cel mai revoluţionar ZenFone (Video)

2.604 ori
<b>MWC 2018: ASUS ZenFone 5 prezentare hands-on - aspect 19:9, breton mai discret, cel mai revoluţionar ZenFone (Video)</b>În ciuda cantităţii mari de scăpări legate de ASUS ZenFone 5, multe detalii au rămas totuşi secrete şi au fost aflate de noi de abia aseară, la evenimentul ASUS. Ca atare ne-a surprins ASUS ZenFone 5 prin designul sau cu screen to body ratio uriaş. Îl tre

În ciuda cantităţii mari de scăpări legate de ASUS ZenFone 5, multe detalii au rămas totuşi secrete şi au fost aflate de noi de abia aseară, la evenimentul ASUS. Ca atare ne-a surprins ASUS ZenFone 5 prin designul sau cu screen to body ratio uriaş. Îl trecem printr-o prezentare hands-on scurtă mai jos.

Primul aspect şocant e acel screen to body ratio de 90%, record pentru smartphone-urile din ultimul an. Inaugurează şi aspectul 19:9, care fiind mai înalt permite vizionarea de video şi gaming fără să ne afecteze acel "breton". În acel decupaj se găseşte camera frontală, difuzorul şi senzorii. ASUS se laudă că are un decupaj cu 20% mai mic decât cel de pe iPhone X.

ASUS ZenFone 5

În spate avem un panou din sticlă şi o cameră duală cu senzor Sony IMX363, cu stabilizare optică. Punctul forte al acestui smartphone este AI-ul, pus la treabă pentru cameră, baterie şi sonerie chiar. Astfel, dacă telefonul detectează că e zgomot în jur va suna mai tare şi dacă e linişte, va suna mai încet. AI-ul învăţa din modul în care facem fotografii şi oferă sugestii de opţiuni şi setări de fotografiere. Avem si emoji-uri speciale AR disponibile inclusiv la streaming.

Atunci când lăsăm telefonul la încărcat peste noapte, el va gestiona alimentarea încât să nu rămână la 100% ore întregi, ceea ce ar fi dăunat bateriei. Practic păstrează câteva procente de încărcare pentru dimineaţa, când vă treziţi. E incredibil de compact acest telefon ZenFone 5 cu ecran de 6.2 inch, "înghesuit" pe un corp aferent unui telefon de 5.5 inch de obicei.

Preţul ar trebui să fie pe la 2000 de lei, iar telefonul va sosi cu procesor Snapdragon 636, cu o mulţime de funcţii AI la pachet.

Prezentare  ASUS ZenFone 5

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×