MWC 2018: ZTE Axon M prezentare hands-on - telefon cu display dual şi experienţa flexibilă de utilizare (Video)

1.828 ori
<b>MWC 2018: ZTE Axon M prezentare hands-on - telefon cu display dual şi experienţa flexibilă de utilizare (Video)</b>Nu au lipsit nici terminalele inedite de la MWC 2018, precum ZTE Axon M, care oferă o experienţă dual display. Cele două segmente de ecran sunt conectate de o balama versatilă, care permite rotirea ecranelor, încât să folosim smartphone-ul că unul normal

Nu au lipsit nici terminalele inedite de la MWC 2018, precum ZTE Axon M, care oferă o experienţă dual display. Cele două segmente de ecran sunt conectate de o balama versatilă, care permite rotirea ecranelor, încât să folosim smartphone-ul că unul normal sau ca un soi de mini tabletă. Aveţi mai multe detalii mai jos.

ZTE Axon M era de fapt prezentat toamna trecută, cu două ecrane de 5.2 inch la bord şi procesor Snapdragon 821. Are o cameră frontală (care e şi principală) de 20 MP cu blitz generos şi costă vreo 700 de dolari. Da senzaţia a două telefoane care au fost alipite unul de altul. Puteţi folosi fiecare ecran separat, sau în tandem pentru a scrie, munci, viziona video sau a vă juca.

E util dacă vrei să compui un mail în vreme ce citeşti un document pentru muncă. Sau poţi naviga printr-o galerie în vreme ce te uiţi pe YouTube pe celălalt ecran. Putem rula şi aplicaţii pe ambele ecrane ca un singur display unificat, de tableta. Există şi un mod duplicare, care afişează aceleaşi elemente de UI pe ambele segmente de panou. Puteţi şi alege să folosiţi un singur ecran, iar cu un gest special de swipe puteţi face trecerea elementelor de interfaţa de pe un display pe altul.

Culmea e că acest smartphone nu pare chiar aşa gros în realitate cum ne-am fi imaginat.

Prezentare ZTE Axon M

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×