Top 5 al telefoanelor ideale pentru plaja

3.444 ori
<b>Top 5 al telefoanelor ideale pentru plaja</b>Top 5 al telefoanelor ideale pentru plaja A sosit anotimpul calduros de ceva timp si este momentul ideal sa mergem la plaja, dar oare ce telefon este potrivit unei astfel de ocazii? Evident unul rezistent la apa, cu o memorie destul de cuprinzatoare...

Top 5 al telefoanelor ideale pentru plaja

A sosit anotimpul calduros de ceva timp si este momentul ideal sa mergem la plaja, dar oare ce telefon este potrivit unei astfel de ocazii?

Evident unul rezistent la apa, cu o memorie destul de cuprinzatoare pentru a stoca instantanee din vacanta si melodiile preferate. De ce un telefon rezistent la apa? Pentru simplul motiv ca e bine de evitat sa lasam un astfel de terminal pe plajele autohtone, din cauza furturilor de telefoane mobile, al caror numar creste in special pe litoral, in aceasta perioada. Am alcatuit un top al telefoanelor ideale pentru persoanele ce pleaca in vacanta si sunt gata de zile lungi de plaja:

Casio G'zOne Type-V

Casio G'zOne Type-V

Terminalul este rezistent la apa, dar si la eventuale contacte mai dure cum ar fi scapatul pe jos si suporta EV-DO, incluzand si o camera de 2 megapixeli. G'zOne Type-V este dotat cu un ecran intern de 2.2 inch, la 65.000 de culori si o rezolutie de 240x320 pixeli. Atuul acestui telefon nu este cu siguranta frumusetea, caci designul sau este unul "industrial" si dur, dar acest Casio este printre cele mai rezistente terminale disponibile pe piata. Bateria sa rezista pana la 3 ore in modul convorbire, iar terminalul ofera suport pentru servicii de instant messaging ca AOL, MSN sau Yahoo. La capitolul memorie interna G'zOne Type-V nu sta prea bine, avand doar 18MB, fara posibilitatea de a folosi carduri de memorie.Terminalul este pe locul 1 in topul nostru si costa doar 100 de dolari.

Casio G'zOne Type-S

Casio G'zOne Type-S

Noul model duce mai departe tehnologia folosita pentru a crea modelul Type-V, oferind utilizatorilor sansa de a folosi un terminal rezistent la orice tip de "cataclism": la ploaie, socuri, praf si umiditate. Designul lui Type-S este unul futurist si agresiv, dar pastreaza unele dintre trasaturile modelului precedent, cum ar fi display-ul extern de forma rotunda. Noul terminal nu suporta EV-DO, iar camera de 2 megapixeli de la modelul Type-V devine una VGA in acest caz, dar multumitoare pentru fotografii de ocazie. Spre deosebire de predecesorul sau, aceasta noua varianta de terminal Casio suporta conectivitate Buetooth, iar o astfel de conexiune poate fi mentinuta, chiar daca telefonul este scufundat in apa. Probabil unul dintre cele mai rezistente terminale pe care le-am vazut vreodata, Gz'One Type-S costa doar 150 de dolari, cu abonamentul Verizon Wireless.

Motorola i880

Motorola i880

Motorola i880 este un telefon rezistent, dar stilat, care nu include aproape deloc linii drepte in designul sau. Display-ul sau intern este usor de citit, iar terminalul este dotat cu doua seturi de speakere stereo, primul sub ecranul extern si cel de-al doilea set incorporat in telefon. i880 include un music player care isi poate face simtita prezenta cu usurinta, in combinatie cu speakerele telefonului. Player-ul recunoaste fisiere in format MP3 si AAC, dar nu si WMA-uri. Memoria interna a telefonului este de doar 20MB, iar camera sa de 2 megapixeli face poze de calitate medie avand si un lag deranjant la schimbarea zoom-ului. i880 va avea grija sa nu va rataciti folosind un GPS onboard de top, impreuna cu software-ul de la TeleNav. Terminalul costa 500 de dolari sau 300 cu un abonament pe 2 ani.

Motorola ic502

Motorola ic502

Motorola ic502 este un hibrid CDMA/iDEN beneficiind de calitatate convorbirilor oferita de conectivitatea CDMA si de versatilitatea lui iDen. Si acest telefon merita sa fie in topul celor mai durabile terminale de pe piata, fiind testat pentru rezistenta la vibratii puternice si praf. La capitolul design, butoanele sale mari de plastic nu va vor raspunde intotdeauna la comenzi , in special cel marcat "Menu/OK". Bateria lui ic502 rezista 3 ore si 20 de minute in modul convorbire si nu motiv in plus pentru ca terminalul sa nu consume prea mult curent, este lipsa capacitatilor sale Bluetooth. Rezistentul Motorola ic502 este disponibil prin Sprint Nextel la pretul de 250 de dolari, respectiv 60 cu un abonament de 2 ani.

Motorola ic402


Motorola ic402

Modelul ic402 este practic versiunea "light" a lui ic502, primul hibrid CDMA/iDEN de la Nextel. Telefonul nu este deosebit de rezistent la "furiile naturii", spre deosebire de celelalte din topul nostru, de aceea ic402 se afla pe locul 5 in top. Calitatea convorbirilor lasa mult de dorit in cazul acestui model, iar lipsa suportului pentru Bluetooth va fi cu greu acceptata de utilizatori. Bateria terminalului va rezista 3 ore in modul convorbire, un standard pentru astfel de telefoane. ic402 sta foarte prost la categoria messaging, deoarece nu ofera suport pentru MMS-uri, nu include un instant messenger sau e-mailuri preincarcate. Pentru un pret rezonabil de 40 de dolari cu un abonament pe 2 ani, acest telefon poate fi al oricarui fan Motorola, dar noi va recomandam modelul ic502, datorita superioritatii sale la toate capitolele.

Iata topul telefoanelor ideale pentru a insoti orice om aflat in concediu pe plaja. Fie ele rezistente la apa, praf, umiditate, socuri sau vibratii, banuim ca nu au existat teste care sa simuleze vitregele conditii ale plajelor romanesti, intesate de alge si de hoti de telefoane.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×