YouTube este aplicatia misterioasa de pe iPhone!

1.306 ori
<b>YouTube este aplicatia misterioasa de pe iPhone!</b>Dupa ce am facut diverse presupuneri in legatura cu misterioasa aplicatie de pe ecranul iPhone, intr-un articol anterior, ni s-a confirmat faptul ca iconul apartine celebrului serviciu YouTube. Apple a anuntat ieri ca utilizatorii iPhone vor putea sa...

Dupa ce am facut diverse presupuneri in legatura cu misterioasa aplicatie de pe ecranul iPhone, intr-un articol anterior, ni s-a confirmat faptul ca iconul apartine celebrului serviciu YouTube.

Apple a anuntat ieri ca utilizatorii iPhone vor putea sa savureze clipurile YouTube de pe terminalul mobil creat de compania lui Steve Jobs, sfarsind speculatiile in legatura cu iconul misterios de pe ecranul celui mai controversat terminal al anului. Privind pozele recente cu iPhone, putem observa ca deja iconul YouTube a fost adaugat, iar speculatiile nu mai au motiv de existenta. Urmeaza o a treisprezecea aplicatie, oare?

Noua aplicatie a celor de la Apple va oferi streaming wireless pentru continuturile YouTube  prin intermediul retelelor WiFi sau EDGE. Clipurile vor putea fi vizionate pe ecranul de 3.5 inch al celebrului iPhone, fara a se pierde din calitatea lor. YouTube a inceput sa-si codeze clipurile in format H.264, iar iPhone va fi primul telefon care va folosi fisiere de acest gen, create pentru a consuma mai putin bateria telefonului si pentru a imbunatati calitatea imaginii. Peste 10.000 de clipuri video vor fi disponibile la lansare, iar YouTube va adauga multe alte clipuri, pana ce intregul catalog de video-uri va fi disponibil in format H.264, in aceasta toamna.

Iata si un clip video cu YouTube ruland pe iPhone:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×