Totul despre sistemul de navigatie TomTom Go 720

6.200 ori
<b>Totul despre sistemul de navigatie TomTom Go 720</b>Telefon mobil dotat cu sistem de navigatie sau un device GPS de sine-statator? Aceasta este intrebarea care chinuie orice sofer, dar se pare ca avem raspunsul sub forma lui TomTom Go 720. Cel mai nou terminal TomTom, Go 720, ofera o functie numita Map...

Telefon mobil dotat cu sistem de navigatie sau un device GPS de sine-statator? Aceasta este intrebarea care chinuie orice sofer, dar se pare ca avem raspunsul sub forma lui TomTom Go 720.

Cel mai nou terminal TomTom, Go 720, ofera o functie numita Map Share, utilizatorilor din masina. Acestia pot adauga continuturi noi hartilor onboard, sau pot face modificari in ce priveste rutele folosite, uploadandu-le in beneficiul altor utilizatori. Prin aceasta initiativa se doreste stoparea aparitiei unor momente jenante in care sistemul de navigare va directioneaza spre dreapta, desi nu aveti o asemenea optiune pe ruta folosita. Go 720 nu se axeaza doar pe navigatie, iar printre feature-urile sale se numara un display widescreen de 4.3 inch cu un senzor de luminozitate care schimba stralucirea ecranului.

Melomanii vor aprecia includerea unui radio FM in acest pachet, dar si a unui MP3 player. Acest model de TomTom poate fi folosit ca un hands-free, avand un adaptor Bluetooth integrat, iar terminalul suporta si functia text to speech. Aceasta va va reda varianta audio a mesajelor text primite. Go 720 include si un sistem de recunoastere vocala, si va fi nevoie doar sa mentionati locul in care doriti sa ajungeti pentru ca sistemul de navigatie sa intre in actiune. Gadgetul este extrem de rapid, updatand foarte repede harta folosita, fara acele mari salturi pe care le fac alte terminale de acest gen.

In cazul in care aveti de infruntat traficul in fiecare zi, noul TomTom va va oferi toate informatiile despre blocaje rutiere, rute libere sau locurile unde se afla radare, sau s-au petrecut accidente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×