Touchscreen cu 2 fete, inca in lucru

1.172 ori
<b>Touchscreen cu 2 fete, inca in lucru</b>Tehnologia touchscreen a devenit ultima moda, in special datorita celebrului iPhone, dar putem spune ca nu s-a ajuns inca la perfectiune la acest capitol. Una dintre marile probleme ale touchscreen-urilor este reprezentata de faptul ca, atunci cand punem...

Tehnologia touchscreen a devenit ultima moda, in special datorita celebrului iPhone, dar putem spune ca nu s-a ajuns inca la perfectiune la acest capitol.

Una dintre marile probleme ale touchscreen-urilor este reprezentata de faptul ca, atunci cand punem degetele pe ecran, nu il mai putem vedea... Problema este evidenta, dar nu la fel sunt si solutiile sale. Iata ca salvarea vine sub forma unor display-uri touchscreen cu 2 fete, care permit utilizatorului sa selecteze obiecte de pe ecran, miscandu-si degetele in spatele display-ului.

Locul in care atingeti touchscreenul va fi acum afisat pe ecran, facandu-l sa arate semi-transparent. Ne intrebam cum de aceasta idee nu le-a venit producatorilor mai devreme, dar probabil ca vom vedea tehnologia implementata intr-un viitor iPhone. Deocamdata, ne vom feri terminalele dotate cu touchscreen de murdarire si zgarieturi cu ajutorul acelor pelicule speciale, de genul celei care a fost testata prin murdarirea unui iPhone cu o felie unsuroasa de pizza si o serie de chei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×