Telefonul de lemn, cu dragoste din Rusia

Autor:  | Publicat în:  Inedit 2.526 ori
<b>Telefonul de lemn, cu dragoste din Rusia</b>Sunt sigur ca adorati terminalele slim, acele zvelte handseturi fabricate din materiale de top, dar acest telefon de lemn, fabricat in Rusia, indrazneste sa faca o schimbare cruciala de material. Aproape toate componentele exterioare ale telefonului (in...

Sunt sigur ca adorati terminalele slim, acele zvelte handseturi fabricate din materiale de top, dar acest telefon de lemn, fabricat in Rusia, indrazneste sa faca o schimbare cruciala de material.

Aproape toate componentele exterioare ale telefonului (in afara de taste si display) au fost inlocuite de catre piese fabricate din lemn, facand terminalul mai dur, dar si mai sensibil la umezeala. Judecand dupa display-ul inclus si dupa asezarea tastelor, avem de-a face probabil cu un Ericsson mai vechi. Am folosit acest nume, deoarece handsetul dateaza din perioada cand Sony si Ericsson nu formau inca o echipa.

Acest telefon de lemn este cu siguranta o arma letala, datorita greutatii sale, care l-ar face o alegere nepotrivita pentru o domnisoara. Ne imaginam acest terminal in mana unui soldat rus, (o fii ultima arma secreta a armatie rusesti!?), desi conditiile atmosferice neprielnice ne fac sa ne intrebam cum vor putea oare posesorii unui astfel de handset sa il foloseasca pe ploaie sau ninsoare. Pana la a testa aceasta abordare originala, apreciem ideea "made in Russia" si asteptam cu nerabdare si alte variante.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×