Totul despre smartphone-ul Hyundai A200

Autor:  | Publicat în:  Hyundai 1.893 ori
<b>Totul despre smartphone-ul Hyundai A200</b>Nu putem spune ca am vazut pe piata prea multe smartphone-uri Hyundai, in conditiile in care producatorul nu se axeaza pe dezvoltarea acestui gen de terminale. Totusi, iata ca o exceptie iese in evidenta, smartphone-ul A200 surprizandu-ne placut. A200...

Nu putem spune ca am vazut pe piata prea multe smartphone-uri Hyundai, in conditiile in care producatorul nu se axeaza pe dezvoltarea acestui gen de terminale. Totusi, iata ca o exceptie iese in evidenta, smartphone-ul A200 surprizandu-ne placut.

A200 functioneaza pe baza procesorului PXA272 de 520MHz si a sistemului de operare Windows Mobile 5. Terminalul soseste dotat cu un display "urias" QVGA touchscreen, cu o diagonala de 2.8 inch, iar pe lista sa de specificatii tehnice se mai afla si o memorie de 92MB si 64MB RAM. De asemenea A200 suporta conectivitate Bluetooth si ii surprinde pe fotografii de ocazie cu o camera de 1.3 megapixeli. In afara de camera si de versiunea veche de Windows Mobile, specificatiile tehnice ale handsetului sunt rezonabile si ne imaginam ca avem de-a face cu un veritabil hit pentru coreeni.

De mentionat este faptul ca A200 nu este un terminal de mici dimensiuni, masurand nu mai putin de 123 x 61.5 x 22mm. La urma urmei, nici BlackBerry-urile nu sunt mici si totusi au definit numeroase standarde in industria mobila. Avand in vedere provenienta asiatica a acestui Hyundai vom avea de asteptat pana la o lansarea europeana a sa, in cazul in care producatorul va alege sa isi distribuie terminalul si pe "Batranul Continent".

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×