Totul despre smartphone-ul Hyundai A200

2.033 ori
<b>Totul despre smartphone-ul Hyundai A200</b>Nu putem spune ca am vazut pe piata prea multe smartphone-uri Hyundai, in conditiile in care producatorul nu se axeaza pe dezvoltarea acestui gen de terminale. Totusi, iata ca o exceptie iese in evidenta, smartphone-ul A200 surprizandu-ne placut. A200...

Nu putem spune ca am vazut pe piata prea multe smartphone-uri Hyundai, in conditiile in care producatorul nu se axeaza pe dezvoltarea acestui gen de terminale. Totusi, iata ca o exceptie iese in evidenta, smartphone-ul A200 surprizandu-ne placut.

A200 functioneaza pe baza procesorului PXA272 de 520MHz si a sistemului de operare Windows Mobile 5. Terminalul soseste dotat cu un display "urias" QVGA touchscreen, cu o diagonala de 2.8 inch, iar pe lista sa de specificatii tehnice se mai afla si o memorie de 92MB si 64MB RAM. De asemenea A200 suporta conectivitate Bluetooth si ii surprinde pe fotografii de ocazie cu o camera de 1.3 megapixeli. In afara de camera si de versiunea veche de Windows Mobile, specificatiile tehnice ale handsetului sunt rezonabile si ne imaginam ca avem de-a face cu un veritabil hit pentru coreeni.

De mentionat este faptul ca A200 nu este un terminal de mici dimensiuni, masurand nu mai putin de 123 x 61.5 x 22mm. La urma urmei, nici BlackBerry-urile nu sunt mici si totusi au definit numeroase standarde in industria mobila. Avand in vedere provenienta asiatica a acestui Hyundai vom avea de asteptat pana la o lansarea europeana a sa, in cazul in care producatorul va alege sa isi distribuie terminalul si pe "Batranul Continent".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×