Un reporter din SUA a trimis 21.000 de SMS-uri, castigand un premiu de 5000 de dolari.

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.518 ori
<b>Un reporter din SUA a trimis 21.000 de SMS-uri, castigand un premiu de 5000 de dolari.</b>Cu cateva zile in urma, reporterul CBS4 Lisa Petrillo a acceptat o provocare din partea reprezentantilor Sprint . Competitia avea ca scop gasirea celui mai rapid tastator, care va primi 5000 de dolari pentru efortul sau. Petrillo a afirmat ca a tastat si...

Cu cateva zile in urma, reporterul CBS4 Lisa Petrillo a acceptat o provocare din partea reprezentantilor Sprint . Competitia avea ca scop gasirea celui mai rapid tastator, care va primi 5000 de dolari pentru efortul sau.

Petrillo a afirmat ca a tastat si a trimis mesaje la munca, in timpul liber, la sala de forta, in timpul temelor cu fiica si in timp ce pregatea cina. Din fericire, tanara a primit raspunsuri la mesajele sale, fiind si sustinuta de catre colegii sai de la CBS4. Intr-o perioada de doar o saptamana, jurnalista a primit si trimis peste 21.000 de mesaje text, ocupand astfel imediat locul 1. Am mai vazut concursuri de acest gen, in special in SUA, unde un terminal potrivit iti poate aduce victoria.

Evident, faptul ca aceasta competitoare avea cunostinte jurnalistice reprezinta un avantaj major, fata de utilizatorii standard de telefoane mobile. In aceasta meserie, profesionistul are de-a face constant cu o nevoie acuta de comunicare si va folosi orice mijloace disponibile, de la telefon la mail, mesaj text sau contactare prin intermediul serviciilor de instant messaging. Avand in vedere ca noile handseturi sunt atat de confortabile incat ele au permis unui utilizator sa scrie un roman intreg cu ajutorul lor, se pare ca terminalul viitorului este telefonul mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×