LG anunta un nou telefon Shine... de lemn

2.461 ori
<b>LG anunta un nou telefon Shine... de lemn</b>LG a facut tot posibilul pentru a exploata la maxim popularitatea modelului sau extrem de apreciat de public, Shine. Se pare ca o noua abordare este totusi posibila, de vreme ce compania prezinta o noua varianta a lui Shine, fabricata partial din lemn. LG...

LG a facut tot posibilul pentru a exploata la maxim popularitatea modelului sau extrem de apreciat de public, Shine. Se pare ca o noua abordare este totusi posibila, de vreme ce compania prezinta o noua varianta a lui Shine, fabricata partial din lemn.

LG a inclus pe lista de specificatii tehnice suportul pentru televiziunea mobila prin DMB TV, dar si o camera de 2 megapixeli, conectivitate Bluetooth si o antena retractabila, ideala pentru a regla semnalul TV. Putem spune ca LG Shine este un terminal placut la capitolul design, dar destul de saracacios in feature-uri, acestea nefiind o prioritate pentru producatorul telefonului. Vom vedea pe piata noul Shine, la pretul de 500 de dolari, cu intarziere in Europa, dar si in SUA, unde este posibil ca noul Shine nici sa nu poposeasca.

In locul impodobirii cu lemn fals, LS si-ar fi putut atrage de partea sa un public numeros, dotandu-si terminalul cu un invelis aurit sau cu bijuterii scumpe si de marca. La urma urmei, poate a venit timpul ca Shine sa se retraga lasand loc pentru noi mobile, care apartin mai degraba stirilor de maine, decat realitatii curente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×