Tracker-ul fitness al celor de la Microsoft Își face apariția În cadrul unui serial american

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 681 ori
<b>Tracker-ul fitness al celor de la Microsoft Își face apariția În cadrul unui serial american</b>După ce ieri aflam că gigantul IT Microsoft pregătește lansarea unui smartwatch axat mai mult pe funcții de fitness tracking, iată că astăzi un device misterios ce se încadrează în speculațiile din ultimul timp, își face aparița în cadrul...

După ce ieri aflam că gigantul IT Microsoft pregătește lansarea unui smartwatch axat mai mult pe funcții de fitness tracking, iată că astăzi un device misterios ce se încadrează în speculațiile din ultimul timp, își face aparița în cadrul serialului Agents Of Shield, program de televiziune ce conține plasare de produse Microsoft.

Astfel, putem vedea cum pe ecranul acestei brățări fitness sunt afișate informații cu privire la ritmul cardiac. Pe lângă această funcție, se așteaptă ca noul device Microsoft să ofere și informații despre numărul de pași parcurși, distanța acoperită, cât și detalii despre numărul de calorii arse.

Tracker-ul fitness al celor de la Microsoft Își face apariția În cadrul unui serial american

De asemenea, spre deosebire de alte device-uri de acest tip, tracker-ul fitness Microsoft va fi compatibil cu Android, iOS și Windows Phone, lucru ce ne va permite conectarea la smartphone-ul nostru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×