Meizu pregătește o versiune specială cu YunOS 3.0 pentru lansare pe 22 octombrie; Iată un teaser!

Autor:  | Publicat în:  Meizu 516 ori
<b>Meizu pregătește o versiune specială cu YunOS 3.0 pentru lansare pe 22 octombrie; Iată un teaser!</b>Cu câteva ore în urmă se lansă oficial un nou OS pentru terminale mobile, YunOS 3.0 al celor de la Alibaba, un mare e-tailer chinez. Ei bine, Meizu a profitat de ocazie și s-a înregimentat printre producătorii hardware care adopta platformă....

Cu câteva ore în urmă se lansă oficial un nou OS pentru terminale mobile, YunOS 3.0 al celor de la Alibaba, un mare e-tailer chinez. Ei bine, Meizu a profitat de ocazie și s-a înregimentat printre producătorii hardware care adopta platformă. Astfel, ei pregătesc pentru lansare o versiune a telefonului Meizu MX4 cu acest OS la bord.

Avem deja un Meizu MX4 Standard lansat luna trecută și așteptam versiunea Pro, care ar fi trebuit să vină în această lună sau cea următoare, dar a fost amânat. între timp mai sunt încă 2 versiuni misterioase de MX4, precum una Lite/Mini de care nu am mai auzit nimic. în fine, una dintre acestea, probabil tot un Meizu MX4 Standard va sosi cu Yun OS 3.0 în dată de 22 octombrie, dacă ne luăm după teaserele atașate acestui articol.

Meizu pregătește o versiune specială cu YunOS 3.0 pentru lansare pe 22 octombrie; Iată un teaser!

și Philips face parte din lista de parteneri YunOS, lansând deja un telefon cu versiunea 3.0 de OS. Meizu este o companie curajoasă când vine vorba de software, testând numeroase opțiuni, de la Ubuntu Touch și CyanogenMod, la propriul său Flyme OS și acum YunOS 3.0. încă nu e clar cum se vor amesteca experiențele Flyme OS și YunOS, mai ales că se zvonește că va fi păstrată și prima pe platforma Alibaba.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×