Traficul mobil de date la nivel global s-a triplat in doar un an, conform masuratorilor Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Ericsson 852 ori
<b>Traficul mobil de date la nivel global s-a triplat in doar un an, conform masuratorilor Ericsson</b>Masuratorile de trafic realizate de Ericsson la nivel global arata o crestere tripla a traficului mobil de date din lume, in doar 1 an. La aceasta ora, serviciile de broadband mobil reprezinta 10% din numarul total de abonamente mobile, generand cea mai...

Masuratorile de trafic realizate de Ericsson la nivel global arata o crestere tripla a traficului mobil de date din lume, in doar 1 an. La aceasta ora, serviciile de broadband mobil reprezinta 10% din numarul total de abonamente mobile, generand cea mai parte a traficului mondial de date.

Aceleasi statistici Ericsson arata ca traficul mobil de date a crescut exponential, de 10 ori mai rapid decat traficul de voce, spre exemplu. Trebuie mentionat ca traficul mobil de date a depasit traficul de voce pentru prima oara in decembrie 2009. Ericsson afirma ca in al doilea trimestru al acestui an, traficul mobil de date contorizat la nivel mondial a fost de aproximativ 225.000 TB pe luna.

Motivele acestei cresteri sunt dezvoltarea tehnologiei de broadband mobil si ofertele tot mai accesibile ale operatorilor, conform lui Håkan Eriksson, Senior Vice President și Chief Technology Officer Ericsson și președinte al Ericsson Silicon Valley. Ericsson a furnizat majoritatea retelelor HSPA la nivel global, cu accentul pe cele care ofera viteze de peste 14.4 Mbps.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×