Preview al lui Xbox Live, in varianta mobila pe Windows Phone 7 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.084 ori
<b>Preview al lui Xbox Live, in varianta mobila pe Windows Phone 7 (Video)</b>Una dintre cele mai apreciate functii ale lui Windows Phone 7 este cea de gaming, bazata pe serviciul Xbox Live. Iata ca Engadget a avut ocazia realizeze un preview al acestui serviciu si a aflat si primele jocuri care vor sosi pe terminalele WP7. &nbsp;...

Una dintre cele mai apreciate functii ale lui Windows Phone 7 este cea de gaming, bazata pe serviciul Xbox Live. Iata ca Engadget a avut ocazia realizeze un preview al acestui serviciu si a aflat si primele jocuri care vor sosi pe terminalele WP7.

Lista completa de titluri o gasiti in comunicatul oficial Microsoft de aici, iar spicuind printre nume descoperim jocuri atractive precum Castlevania, Halo: Waypoint, Star Wars, Crackdown si Guitar Hero. In total, lista ajunge la 60 de titluri si va creste cu siguranta in urmatoarele luni. Pe langa anuntarea acestor titluri, Microsoft a prezentat si felul in care Xbox Live este integrat in WP 7, dupa cum puteti vedea si in demo-ul video de mai jos.

WP7 va permite utilizarea de avataruri interactive tridimensionale, capabile de customizare variata. Exista si o latura de socializare a lui Xbox Live, care permite gamerilor de pe terminalele WP7 sa trimita mesaje altor pasionati de jocuri, sa aiba o lista de amici si sa verifice listele de punctaje pentru diferitele titluri..

Preview al lui Xbox Live, in varianta mobila pe Windows Phone 7 (Video)

Ca si in cazul serviciului disponibil pe consola Xbox, fiecare joc va oferi optiunea demo "try before you buy", astfel ca veti plati pentru un titlu, doar daca v-a placut demo-ul sau. Cei de la Engadget au avut ocazia sa testeze cateva jocuri din Xbox Live pe terminale Samsung si LG, aflate in faza de prototip, mentionand ca grafica 3D a acestor jocuri este incredibila.

In plus, exista si noi modalitati de gaming: spre exemplu, jocul Crackdown 2: Project Sunburst va folosi harti reale din Bing pentru a crea nivele. Mai multe detalii despre integrarea platformei Xbox in Windows Phone 7 aflati direct de la Engadget.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×