Pilula de fun: sandwichul telefon

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.238 ori
<b>Pilula de fun: sandwichul telefon</b>Daca va e foame si nu foame de iPhone 3G, ci FOAME, avem reteta pentru sandwichul perfect! Aceasta include un telefon cu clapeta ca inlocuitor al chiflei. Cum se prepara sandwichul aflati din clipul urmator: De remarcat este faptul ca acest sandwich este...

Daca va e foame si nu foame de iPhone 3G, ci FOAME, avem reteta pentru sandwichul perfect! Aceasta include un telefon cu clapeta ca inlocuitor al chiflei. Cum se prepara sandwichul aflati din clipul urmator:

De remarcat este faptul ca acest sandwich este destul de sanatos deoarece include in proportie de 60% legume plus o doza serioasa de maioneza si niste sunca. Ingredientele sunt destul de apetisante daca treceti peste gustul neplacut de plastic si metal al telefonului mobil. Iata cum putem combina 2 obiceiuri la fel de cancerigene: mancarea "junk" si vorbitul la telefonul mobil.

Vor exista oare temerari care sa "ia o gura" de Motorola, Samsung sau Sony Ericsson? Preferam totusi un sandwich real in forma de telefon mobil, sau poate acel telefon in forma de sandwich facut popular de filmul "Juno".

Clip:


⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×