Tranzacția Microsoft-Nokia va fi finalizata luna viitoare, În aprilie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 689 ori
<b>Tranzacția Microsoft-Nokia va fi finalizata luna viitoare, În aprilie</b>Pe 3 septembrie 2013 Microsoft și Nokia anunțau un parteneriat foarte important pentru viitorul ambelor companii. E vorba practic de achiziția celor de la Nokia de către Microsoft, dar doar secțiunea Terminale și Servicii, nu toată compania. Ei...

Pe 3 septembrie 2013 Microsoft și Nokia anunțau un parteneriat foarte important pentru viitorul ambelor companii. E vorba practic de achiziția celor de la Nokia de către Microsoft, dar doar secțiunea Terminale și Servicii, nu toată compania. Ei bine azi vă informăm că tranzacția va fi finalizata cu întârziere, luna viitoare.

în calea acestei integrări în MS se puneau atât autorități din Europa, cât și din China, care în cele din urmă și-au dat acordul. Printre autoritățile mari care au oferit o aprobare se număra Comisia Europeană și Departamentul de Justiție din SUA. Ultimele autorități antitrust din Asia vor verifica această înțelegere, pentru a oferi aprobarea finală.

Din câte știm noi, ar trebui să vedem o serie de noi terminale Lumia, eventual primele cu Windows Phone 8.1 lună viitoare. Ele vor debuta fie la începutul lunii aprilie, la BUILD 2014, fie pe 19 aprilie, când Nokia ar avea programat un eveniment, dacă am înțeles bine. Cam în câți ani ne vom obișnui cu noțiunea că producătorul de telefoane a fost înglobat în Microsoft?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×