Tranzacții Raiffeisen Bank acum și pe mobil cu aplicația Smart Mobile Banking

2.397 ori
<b>Tranzacții Raiffeisen Bank acum și pe mobil cu aplicația Smart Mobile Banking</b>Raiffeisen Bank România a anunțat lansarea aplicației Smart Mobile, utilă pentru realizarea de transferuri de bani și nu numai. Plata facturilor este o altă funcție a acestui soft, ca și obținerea de informații financiare și toate acestea de pe...

Raiffeisen Bank România a anunțat lansarea aplicației Smart Mobile, utilă pentru realizarea de transferuri de bani și nu numai. Plata facturilor este o altă funcție a acestui soft, ca și obținerea de informații financiare și toate acestea de pe micul ecran al unui smartphone.

Un alt avantaj al aplicației este micșorarea costurilor cu până la 50% față de procedee similare la ghișeul băncii. Smart Mobile de la Raiffeisen rulează pe iOS și pe Android, iar aplicația de banking vă oferă informații utile precum cursurile de schimb BNR, cele ale băncii, detalii despre fluctuațiile de curs ale valutelor în ultimele 3 luni și multe altele.

Softul suporta și realizarea de schimburi valutare direct de pe telefonul mobil și asta gratuit. în plus, puteți plăti și diferite facturi tot de pe smartphone, fără a vă mai deplasa la un punct de plată. Există în Smart Mobile și o funcție de localizare a celor mai rapide bancomate și agenții ale băncii Raiffeisen și posibilitatea de a afla programul lor de funcționare.

Smart Mobile este adresat persoanelor fizice care dețin conturi curente la Raiffeisen Bank și un cont de Internet banking.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×