Android Market 3.3.11 disponibil acum sub formă de APK, vine cu setări noi; Descarcă-l de aici!

2.321 ori
<b>Android Market 3.3.11 disponibil acum sub formă de APK, vine cu setări noi; Descarcă-l de aici!</b>Cea mai nouă versiune a lui Android Market a început să fie disponibilă pe numeroase terminale și ați putut vedea o variantă recent a aplicației și pe Xperia Ray în recenzia noastră de aici. Ei bine, un nou update este acum disponibil, conform...

Cea mai nouă versiune a lui Android Market a început să fie disponibilă pe numeroase terminale și ați putut vedea o variantă recent a aplicației și pe Xperia Ray în recenzia noastră de aici. Ei bine, un nou update este acum disponibil, conform celor de la Android Police.

Aceștia menționează și că avem parte de câteva modificări notabile, printre care și posibilitatea de a selecta auto-actualizarea aplicațiilor drept opțiune standard. Mai există și o variantă de auto actualizare doar atunci când telefonul este conectat la Internet via WiFi. în plus, din Honeycomb a fost împrumutată și posibilitatea de a adăuga shortcuturi pe ecranul Home pentru noile aplicații.

Nouă interfața a lui Android Market beneficiază de un font mai mic, un nou app drawer și buton pentru funcția de căutare vocală. Așteptați-vă să vedeți automat update-ul lui Market pe terminalele voastre în următoarele zile, sau puteți descărca noul APK chiar de aici dacă doriți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×