Trend Micro protejeaza smartphone-urile Sony Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Software 1.328 ori
<b>Trend Micro protejeaza smartphone-urile Sony Ericsson</b>Trend Micro Mobile Security 3.0, dotat cu firewall si tehnologie de detectare a intrusilor iti va proteja smartphone-ul Sony Ericsson de malware si de hackeri. Aplicatia este disponibila pentru terminalele care ruleaza Symbian/UIQ 3.0, inclusiv...

Trend Micro Mobile Security 3.0, dotat cu firewall si tehnologie de detectare a intrusilor iti va proteja smartphone-ul Sony Ericsson de malware si de hackeri. Aplicatia este disponibila pentru terminalele care ruleaza Symbian/UIQ 3.0, inclusiv terminalele Sony Ericsson P1.

Trend Micro Mobile Security 3.0 este extrem de user-friendly, fiind dotat cu o interfata care ofera securitate maxima si un minim grad de efort pentru utilizator si terminal. Pe lista handseturilor care suporta aceasta aplicatie antivirus se numara si anterior-mentionatul Sony Ericsson P1, dar si modelele W960 si M600. Solutia antivirus este produsa de catre Trend Micro Incorporated, lider in segmentul de piata al antivirusilor de retea si al solutiilor de securizare a continuturilor.

In cazul in care nu sunteti familiar cu acest tip de protectie pe terminalul dumneavoastra si nu vreti sa cheltuiti bani pe antivirus, exista o varianta trial, care se pote descarca direct. Trend Micro Mobile Security 3.0 ofera 3 servicii intr-un singur pachet, disponibile acum pe terminale mobile, care beneficiaza de mai putine solutii antivirus decat PC-urile de exemplu, desi numarul lor este in crestere. O noua provocare pentru hackeri sau o idee buna pentru urmatorul upgrade de Sony Ericsson?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×