UIQ 3.3 anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  Software 1.464 ori
<b>UIQ 3.3 anuntat oficial</b>UIQ Technology tocmai a anuntat faptul ca versiunea de UIQ 3.3 este disponibila, iar noul release este bazat pe sistemul de operare Symbian v9.3 si include si Opera Mobile 9.5. UIQ 3.3 ofera o experienta web de calitate pe telefonul mobil si include...

UIQ Technology tocmai a anuntat faptul ca versiunea de UIQ 3.3 este disponibila, iar noul release este bazat pe sistemul de operare Symbian v9.3 si include si Opera Mobile 9.5.

UIQ 3.3 ofera o experienta web de calitate pe telefonul mobil si include widgeturi Opera si un Dashboard UIQ. Lista de feature-uri a noii versiuni este extrem de bogata, incluzand o platforma unificata de messaging si Java JSR 248 MSA Fullset, care permite developerilor sa creeze cu usurinta aplicatii folosind Mobile Services Architecture (MSA). UIQ 3.3 va permite operatorilor sa isi promoveze serviciile prin intermediul folderelor customizate si a widgeturilor.

Astfel, vom vedea terminale bazate pe UIQ care se vor diferentia de restul handseturilor, fiind disponibile pentru toate segmentele de public, in orice gama de preturi. Ce este UIQ 3.3? O platforma software, care foloseste capacitatile grafice ale interfatei unui handset pentru a imbogati gama de feature-uri oferite de sistemul de operare inclus, dar si de telefon. UIQ asigura o interfata deschisa, flexibila si usor de utilizat pentru consumator, dar si o platforma ideala pentru developeri, care isi pot exprima creativitate in noi moduri.

Acest nou release va reprezenta un mare avantaj pentru terminalele multimedia de la Motorola, printre care si MOTO Z10, dar si o gama variata de terminale Sony Ericsson, cele pe care UIQ este deja o platforma extrem de populara.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×