YouTube lanseaza Video Analytics

Autor:  | Publicat în:  YouTube 1.327 ori
<b>YouTube lanseaza Video Analytics</b>Utilizatorii popularului site de video-sharing YouTube beneficiaza acum de un set de programe analitice online, care le permit sa afle cine le vizualizeaza clipurile si de unde sunt accesate acestea. Compania a anuntat oficial YouTube Insight, varianta...

Utilizatorii popularului site de video-sharing YouTube beneficiaza acum de un set de programe analitice online, care le permit sa afle cine le vizualizeaza clipurile si de unde sunt accesate acestea.

Compania a anuntat oficial YouTube Insight, varianta pentru YouTube a celebrului Google Analytics, disponibila acum complet gratuit. Orice utilizator cu un cont YouTube poate vizualiza statistici care fac referire la clipurile uploadate pe site. Astfel, consumatorul afla cat de populare sunt clipurile sale, cat de des sunt vizualizate si in ce regiune a globului au aceste video-uri mai mult succes.

Scopul principal al lui Insight este aflarea motivului pentru care anumite clipuri sunt populare si modul in care se petrece ascensiunea acestora. Aceasta "ruda indepartata" a lui Google Analytics este esentiala in identificarea publicului tinta si poate creste veniturile obtinute din reclamele plasate in apropierea clipurilor video. Un exemplu foarte elocvent a fost dat de catre oficialii YouTube, care au afirmat ca o formatie poate arunca o privire pe statistici, observand ca videoclipurile sale sunt populare in Washington. Astfel, ei vor alege acest oras pentru lansarea noului album.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×