Editeaza-ti pozele online gratuit cu Adobe Photoshop Express

5.232 ori
<b>Editeaza-ti pozele online gratuit cu Adobe Photoshop Express</b>Astazi, Adobe a lansat Photoshop Express, optiunea online de editare a imaginilor, care poate fi folosita ca alternativa la clasicul Photoshop, in varianta desktop. Programul este complet online si gratuit, fiind totusi diferit de Photoshop-ul pe care-l...

Astazi, Adobe a lansat Photoshop Express, optiunea online de editare a imaginilor, care poate fi folosita ca alternativa la clasicul Photoshop, in varianta desktop.

Programul este complet online si gratuit, fiind totusi diferit de Photoshop-ul pe care-l stiam pana acum si cu care ne obisnuisem, sau cu "clonele" sale, cum ar fi Seashore. Express ofera mai multe optiuni si mai multa libertate pasionatilor de fotografie si editare foto. Programul functioneaza prin intermediul colaborarii cu Facebook, MySpace si Picassa, permitandu-va sa editati imaginile din albumele dumnevoastra online.

La ora actuala Photoshop Express ofera 2GB spatiu de stocare, dar nu garantam ca serverul nu va pica in aceasta prima zi de functionare, avand in vedere suprasolicitarea sa. In acest moment, vitezele de upload sunt destul de scazute, dar acest lucru nu va impiedica Express sa ajunga o optiune folosita de milioane de Internauti din intreaga lume. Daca doriti o alternativa la noul program, puteti apela oricand la Picnik, un editor foto online care-si face treaba de minune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×