Achiziția lui Ulefone Metal vă aduce o husă de tip flip-cover și o folie de sticlă pentru ecran cadou

1.410 ori
<b>Achiziția lui Ulefone Metal vă aduce o husă de tip flip-cover și o folie de sticlă pentru ecran cadou</b>Pentru că programul de precomandă pentru modelul Ulefone Metal a debutat de curând, compania producătoare vine acum cu un motiv în plus pentru a vă convinge că smartphone-ul merită investiția. Ei bine, toți cei care vor plasa o astfel de precomandă

De câteva zile bune, smartphone-ul Ulefone Metal este disponibil la precomandă prin intermediul a numeroși retaileri de origine chineză, telefon foarte arătos cu dotări interesante la pachet. Pe parcursul acestei perioade, compania ne-a prezentat și diferite teste realizate smartphone-ului, ba chiar și dezvăluit o serie de clipuri video în care vedem cât de bine se descurcă acesta la rularea unor jocuri populare din Google Play.

Ulefone Metal

Astăzi este momentul în care aflăm că achiziția acestui model la precomandă va aduce clienților și un pachet de accesorii gratuit în valoare de 20 dolari, fiind vorba aici despre o husă flip și de o folie din sticlă pentru ecran. Cadourile de față sunt foarte utile, o carcasă fiind cu siguranță binevenită, la fel și folia din sticlă temperată ce va proteja display-ul în cazul unor căzături accidentale pe o suprafață mai dură.

După cum probabil ați aflat deja, Ulefone Metal ne aduce un display de 5 inch cu rezoluție HD și sticlă curbată 2.5D, un procesor octa-core de 1.3 GHz, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD. Primim și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, conectivitate dual-SIM și 4G LTE, Android Marshmallow și o baterie Sony de 3050 mAh.

Pe Ulefone Metal îl găsiți aici la prețul de 109.99 dolari ~ 442 lei!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×