UMI Diamond X este anunțat oficial; smartphone ce rezistă cu brio la căzăturile de până la 1.5 metri

Autor:  | Publicat în:  UMI 1.185 ori
<b>UMI Diamond X este anunțat oficial; smartphone ce rezistă cu brio la căzăturile de până la 1.5 metri</b>Compania chineză UMi anunță astăzi lansarea smartphone-ului Diamond X - terminal ce sosește într-o carcasă unibody cu ramă metalică și suprafețe din sticlă T2X-1 care aparent promite o rezistență și durabilitate sporită. Aflați că telefonul beneficiază

Chinezii de la UMI anunță astăzi lansarea smartphone-ului Diamond X - un telefon foarte arătos ce sosește într-o carcasă cu ramă metalică și panou frontal acoperit de sticlă T2X-1 ce promite o rezistență și durabilitate superioară. Potrivit companiei, handset-ul poate scăpa nevătămat chiar și după o căzătură serioasă de la 1.2 - 1.5 metri, lucru care rămâne de văzut ulterior în cadrul unui test de rezistență.

Umi Diamond X

Printre dotările sale hardware avem un display de 5 inch cu rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6737 de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 8 megapixeli care vine cu tehnologia de interpolare software la 13 megapixeli. Avem alături un bliț LED, și camera frontală de 2 megapixeli promite realizarea de fotografii la 5 mpx printr-o tehnică similară de interpolare.

Umi Diamond X

UMi Diamond X aduce 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB, conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 și A-GPS. Primim o baterie de 2650 mAh la interior, sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și trei variante de culoare: negru, auriu și alb. Aflați că prețul încă nu a fost anunțat oficial.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×