UMI Hammer, un telefon ultra rezistent din metal şi sticlă, vine cu dotări midrange

3.147 ori
<b>UMI Hammer, un telefon ultra rezistent din metal şi sticlă, vine cu dotări midrange</b>&Icirc;n periplul nostru pe Internet, am descoperit astăzi un terminal interesant, cu provenienţa din Shenzhen, China. E vorba despre UMI Hammer, un model 4G cu carcasa din metal rezistenta la şocuri şi contacte dure. &nbsp; &Icirc;n mod interesant,...

În periplul nostru pe Internet, am descoperit astăzi un terminal interesant, cu provenienţa din Shenzhen, China. E vorba despre UMI Hammer, un model 4G cu carcasa din metal rezistenta la şocuri şi contacte dure.

În mod interesant, handsetul adopta pe lângă rama metalică şi o faţetă din sticlă, cu o protecţie specială. Aparent un strat protector cu duritatea diamantului a fost aplicat, fiind probabil vorba de faimoasa sticlă de safir. Handsetul măsoară 7.9 mm în grosime şi vine pe alb sau negru, iar designul sau aduce cu cel al unui iPhone mai vechi.

UMI Hammer, un telefon ultra rezistent din metal şi sticlă, vine cu dotări midrange

La bord avem un procesor quad core MediaTek MT6732, conectivitate 4G LTE şi un display 720p de 5 inch. Terminalul aduce şi 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 3.2 MP, dar şi o baterie de 2200 mAh. Că OS avem la bord Android 4.4, iar acest model vine şi cu faimoasa tehnologie HotKnot, pentru transferuri prin atingere.

Remarcăm aici şi designul inedit al camerei, cu o lentilă masivă, care iese în relief. Acest model ar urma să coste 150 de dolari.

UMI Hammer

UMI Hammer

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×