Huawei oferă un accesoriu inedit pentru flagshipul P8: o husă cu ecran E Ink de 4.3 inch

2.532 ori
<b>Huawei oferă un accesoriu inedit pentru flagshipul P8: o husă cu ecran E Ink de 4.3 inch</b>Ce nu fac marii producători de telefoane pentru un plus de lizibilitate pe telefoanele lor mobile? Ei bine, Huawei a lansat un accesoriu special pentru modelul P8, o husă cu ecran E Ink de 4.3 inch. &nbsp; Accesoriul este opţional şi se ataşează la...

Ce nu fac marii producători de telefoane pentru un plus de lizibilitate pe telefoanele lor mobile? Ei bine, Huawei a lansat un accesoriu special pentru modelul P8, o husă cu ecran E Ink de 4.3 inch.

Accesoriul este opţional şi se ataşează la spatele terminalului cu ecran de 5.2 inch. E drept că el creşte grosimea handsetului, dar aduce un ecran în plus. Husa este una metalică şi poate afişa ebook-uri, ora, ştiri şi informaţii meteo. Practic, Huawei P8 devine un fel de Yotaphone cu ajutorul acestui accesoriu. Produs de către firmă Oaxis, husa poartă numele de InkCase şi are o rezoluţie de 800 x 480 pixeli.

Huawei InkCase

Ecranul E Ink e anti reflectiv şi permite citirea de text fără probleme chiar şi în bătaia unui soare dogoritor. Grosimea lui Huawei P8 creşte cu aproximativ 4 mm din cauza acestui accesoriu, ajugand la 10.4 mm, ceea ce nu e exagerat de gros. Preţul nu e încă anunţat pentru acest accesoriu, care va debuta în luna mai, într-un număr limitat de unităţi si avand propria baterie.

Huawei oferă un accesoriu inedit pentru flagshipul P8: o husă cu ecran E Ink de 4.3 inch

Huawei InkCase

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×