Huawei oferă un accesoriu inedit pentru flagshipul P8: o husă cu ecran E Ink de 4.3 inch

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.517 ori
<b>Huawei oferă un accesoriu inedit pentru flagshipul P8: o husă cu ecran E Ink de 4.3 inch</b>Ce nu fac marii producători de telefoane pentru un plus de lizibilitate pe telefoanele lor mobile? Ei bine, Huawei a lansat un accesoriu special pentru modelul P8, o husă cu ecran E Ink de 4.3 inch. &nbsp; Accesoriul este opţional şi se ataşează la...

Ce nu fac marii producători de telefoane pentru un plus de lizibilitate pe telefoanele lor mobile? Ei bine, Huawei a lansat un accesoriu special pentru modelul P8, o husă cu ecran E Ink de 4.3 inch.

Accesoriul este opţional şi se ataşează la spatele terminalului cu ecran de 5.2 inch. E drept că el creşte grosimea handsetului, dar aduce un ecran în plus. Husa este una metalică şi poate afişa ebook-uri, ora, ştiri şi informaţii meteo. Practic, Huawei P8 devine un fel de Yotaphone cu ajutorul acestui accesoriu. Produs de către firmă Oaxis, husa poartă numele de InkCase şi are o rezoluţie de 800 x 480 pixeli.

Huawei InkCase

Ecranul E Ink e anti reflectiv şi permite citirea de text fără probleme chiar şi în bătaia unui soare dogoritor. Grosimea lui Huawei P8 creşte cu aproximativ 4 mm din cauza acestui accesoriu, ajugand la 10.4 mm, ceea ce nu e exagerat de gros. Preţul nu e încă anunţat pentru acest accesoriu, care va debuta în luna mai, într-un număr limitat de unităţi si avand propria baterie.

Huawei oferă un accesoriu inedit pentru flagshipul P8: o husă cu ecran E Ink de 4.3 inch

Huawei InkCase

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×