UMi Iron, un nou flagship chinezesc din metal apare într-o primă imagine hands on

1.443 ori
<b>UMi Iron, un nou flagship chinezesc din metal apare într-o primă imagine hands on</b>Bătălia brandurilor chinezeşti pentru supremaţia smartphone continuă şi inovaţia pare a veni mai degrabă de la brandurile mai mici, dec&acirc;t de la cele mari. Astfel, dacă firme ca LeTV sau Elephone ne intriga prin preturile si designul...

Bătălia brandurilor chinezeşti pentru supremaţia smartphone continuă şi inovaţia pare a veni mai degrabă de la brandurile mai mici, decât de la cele mari. Astfel, dacă firme ca LeTV sau Elephone ne intriga prin preturile si designul produselor lor, chinezii de la UMi se mulţumesc doar cu o scăpare pentru telefonul lor flagship Iron deocamdată.

UMi Iron a ajuns pe web sub forma imaginii de mai sus, care dezvăluie un corp ce pare metalic, cu difuzor plasat în zona inferioară şi o cameră cu blitz dual LED. Terminalul pare să aibă camera ieşită puţin în relief şi cu inel metalic în jurul său. Acest handset are un corp alungit şi de vreme ce zona sa frontală nu este prezentată, e clar că se afla ceva deosebit acolo.

E fie vorba de o cameră selfie puternică, fie de un scanner ocular, fie de un ecran edge to edge, dacă nu cumva suntem prea optimişti. Cu un nume ca "Iron", ai deveni rapid tinta ironiilor Internetului dacă ai lansa un telefon fabricat din material plastic, nu-i aşa? Mă aştept să vedem aici un model cu ecran Quad HD, 3 GB RAM, camera de 13 MP şi cu Lollipop cu UI personalizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×