Meizu M2 Note este deja disponibil la pre-comandă pe PandaWill.com; costă 680 lei cu livrare gratuită

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.879 ori
<b>Meizu M2 Note este deja disponibil la pre-comandă pe PandaWill.com; costă 680 lei cu livrare gratuită</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă cei de la Meizu anunțau cu fală lansarea unui nou smartphone de buget cu dotări mid-range, și anume M2 Note, succesorul phablet-ului de anul trecut ce a fost perceput de către consumatori ca fiind o copie de...

Cu doar câteva zile în urmă cei de la Meizuanunțau cu fală lansarea unui nou smartphone de buget cu dotări mid-range, și anume M2 Note, succesorul phablet-ului de anul trecut ce a fost perceput de către consumatori ca fiind o copie de iPhone 5c în special datorită carcaselor glossy și a butonului home similar.

Noul telefon se pare că ajunge deja la vânzare prin intermediul magazinelor online încă de pe acum. PandaWill este unul dintre site-urile ce îl afișează în regim de pre-comandă la un preț de 170 dolari - aproximativ 680 lei, sumă ce nu sună deloc rău ținând cont de specificațiile sale care impresionează la prima vedere.

M2 Note aduce un display FHD de 5.5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6753 pe 64-bit, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 128 GB în slotul secundar pentru cartela SIM. Ni se oferă Android 5.0 Lollipop, conectivitate 4G LTE și două sloturi SIM.

Mai trebuie menționat faptul că Meizu M2 Note dispune de o cameră foto principală de 13 megapixeli fabricată de Samsung, și de un senzor frontal OmniVision OVS670 de 5 megapixeli cu deschidere f/2.0. Meizu M2 Note poate fi comandat de aici, livrarea fiind complet gratuită la nivel global, urmând ca livrările să înceapă din 1 iulie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×