Un brevet ajuns online ne oferă un preview pentru design-ul lui Samsung Galaxy S10

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.375 ori
<b>Un brevet ajuns online ne oferă un preview pentru design-ul lui Samsung Galaxy S10</b>Deși speram că succesorul lui Samsung Galaxy S8 să impresioneze printr-un raport screen to body și mai generos, acest lucru nu s-a întâmplat - asta pentru că sud-coreenii au decis să aducă modificări minore la capitolul look, optând să

Cu toate că ne-am fi dorit ca succesorul lui Samsung Galaxy S8 să impresioneze printr-un raport screen to body mai generos, acest lucru nu s-a întâmplat - sud-coreenii optând mai degrabă pentru modificări majore la nivel hardware și mai puțin pe un refresh la capitolul design. Totuși, anul viitor ar trebui să vedem un upgrade și aici, iar brevetul de mai jos pare a ne oferi un preview al design-ului pe care Galaxy S10 l-ar putea adopta.

Samsung Galaxy S10

Privit din față, observăm cum device-ul își extinde ecranul până jos de tot - renunțându-se astfel la acea bărbie prezentă în acest moment pe flagship-ul S9. Partea de sus nu pare a se schimba ca dimensiune, iar această extindere ar putea însemna două lucruri: fie primim un ecran mai generos, fie terminalul va păstra diagonala din prezent și va sosi într-un corp mai compact.

Ce mi se pare extras dintr-o altă poveste este panoul spate care nu aduce deloc cu un terminal Samsung actual, ci mai degrabă cu un ZenFone sau Huawei aș putea zice. Vedem aici o cameră duală plasată în partea din stânga spate și per total un look ce nu inspiră personalitate cumva. Lipsa scanner-ului de amprente poate sugera implementarea unui senzor în ecran, lucru posibil în 2019.

Cu această ocazie putem spune că sezonul de leak-uri asociat lui Samsung Galaxy S10 s-a deschis oficial!

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×