Turul Magazinelor #388: Cea mai trăznită periuţă de dinți 3D, receiver Harman Kardon, maşină tăiţei și spaghete la preţ bun

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.489 ori
<b>Turul Magazinelor #388: Cea mai trăznită periuţă de dinți 3D, receiver Harman Kardon, maşină tăiţei și spaghete la preţ bun</b>Vă servim astăzi o nouă porție de oferte pe care le-am descoperit în goana prin magazinele online atât din România, cât și din afară. Astfel vă propunem produse precum o periuță de dinți 3D trăznită, dar și alte gadget-uri mai deosebite

În turul de azi avem aparatura pentru fiecare dintre camerele voastre: baie, sufragerie, bucătărie, dar şi ceva bun de tot pentru camping. Vă asigurăm centrala de apartament în caz de picaj de curent şi avem şi un ciocan rotopercutor pentru ultimele zile de gălăgie, până să intre legea decibelilor în vigoare. Toate acestea mai jos.

1. Ciocan rotopercutor Heinner ROH12

Heinner ROH12

Cine vrea să îşi streseze vecinii una dintre ultimele dăţi înainte să între noua lege în vigoare, poate apela la acest ciocan rotopercutor Heiner, care are un preţ excelent la Flanco.ro. Este un model de 1000 RPM, cu mandrină de 24 mm şi vine la pachet cu 3 burghie, daltă şi mâner suplimentar pentru susţinere sigură. Permite găurirea în beton, lemn şi metal, dar şi îndepărtarea plăcilor de ceramică. Are şi daltă şi spit la pachet.

2. Maşina tăiţei şi spaghete Grunberg

Masina spaghete

Pentru că e prea mainstream să cumperi spaghete şi tăiţei de la magazin, acum îţi poţi face singur aşa ceva acasă. Şi nu îţi trebuie braţul acela de făcut paste de sute de euro, ci poţi folosi ceva mai accesibil. Avem la eMAG.ro la doar 99 lei o maşină de făcut tăiţei şi spaghete Grunberg. Oferă 6 dimensiuni de tăiere şi este fabricată din oţel inoxidabil, deci nu vă veţi trezi cu reziduri metalice în paste.

Bonus, avem la pachet şi o tigaie wok de 28 cm cadou.

3. Receiver Harman Kardon AVR 151S

Harman Kardon AVR 151S

Quickmobile.ro are în ofertă un device pentru pasionaţii de muzică, dar nu orice muzică, ci una ascultată în regim high end. Avem de-a face aici cu un receiver AVR 151S pe 5 canale, care costă 1359 lei după o reducere. La acest sistem puteţi conecta toate boxele voastre, având la dispoziţie 5 canale pentru mixaj sunet. Există 4 porturi HDMI 3D ready, cu promisiunea unui surround perfect. Puterea stereo de ste 75 W pe canal.

4. UPS LARICE SH1500 pentru centrale termice (Resigilat)

LARICE SH1500

Printre resigilatele de la Cel.ro am găsit şi acest UPS la doar 699 lei. Nu este unul clasic pentru PC, ci unul dedicat centralelor termice. Acestea au prostul obicei de a se reseta dacă pică curentul şi trebuie apoi reglate în mod destul de complex de către utilizator. De aceea un UPS pentru ele e mai mult decât necesar. Acesta este un device de mare putere, 1200 W, care cred că se poate conecta şi la alte aparate vitale din casă.

5. Bec LED cu panou solar

Bec LED cu panou solar

Dacă tot a ieşit soarele afară, e momentul pentru plecat la munte, în camping. Avem ca atare pentru voi un bec LED la pachet cu un panou solar. Costă 7.58 dolari la GearBest.com şi are dimensiuni generoase. E bio-eco-friendly, neavând nevoie decât de energie verde. Este ideal şi pentru penele de curent, la o adică. Puterea becului este de 1.2 W şi luminozitatea de 130 lumens. Bateria de la încărcătorul solar este de 850 mA.

6. Periuță de dinți ANJIELA

Periuță de dinți ANJIELA

Una dintre cele mai trăznite periuţe văzute de mine, acest model Anjiela este unul automat şi electric, care se încarcă fără fir şi arată cool şi SF. Costă 36.99 dolari la TomTop.com şi promite curăţarea întregii danturi în doar 10-15 secunde. E fabricat din silicon şi ABS şi foloseşte magnetismul şi vibraţiile pentru curăţare. Reţineţi că are nevoie de pastă de dinţi, deci nu funcţionează doar de sine stătător.

Porţiunea care se introduce în gură este înlocuibila.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×