Un brevet proaspăt descoperit indică faptul că Google explorează ideea unui smartphone edge-to-edge; Ar putea fi Pixel 4

831 ori
<b>Un brevet proaspăt descoperit indică faptul că Google explorează ideea unui smartphone edge-to-edge; Ar putea fi Pixel 4</b>După clipul video hands-on în care Google Pixel 3 Lite își făcea apariția în această dimineață, iată că mai avem parte de o scăpare referitoare la un viitor smartphone pregătit de către marele G. Vorbim despre Pixel 4, un device așteptat

După clipul video hands-on în care Google Pixel 3 Lite își făcea apariția în această dimineață, iată că mai avem parte de o scăpare referitoare la un viitor smartphone pregătit de către marele G. Vorbim despre Pixel 4, un device așteptat să sosească tocmai în luna octombrie a acestui an - atunci când pe piață vom avea la vânzare terminale purtabile și cu siguranță multe modele cu suport pentru conectivitate 5G.

Brevet Google

În acest sens Google trebuie să vină cu ceva special pentru a atrage atenția cumpărătorilor, un design edge-to-edge fără decupaje inestetice fiind aparent pe lista de propuneri. Fix asta ne indică un brevet proaspăt descoperit de către cei de la 91mobiles în care vedem clar silueta unui smartphone Pixel.

Brevet Google

Diagrama asociată scoate la iveală un design edge-to-edge fără urmă de vreun decupaj în zona superioară sau în ecran pentru camera selfie, look-ul fiind tare simplu și curat. În mod inedit, spatele rămâne precum îl știam deja - inclusiv cu o singură cameră foto și cu scanner de amprente fizic.

Fiind totuși un brevet, asta înseamnă că Google explorează diferite idei pentru design-ul unui viitor smartphone - unul care aici nu este reprezentat în stadiul final. Nu știm unde s-ar putea afla camera selfie aici, mai ales că nu vedem nici urmă de decupaj sau indiciu cu privire la vreun mecanism slider. Să fi reușit Google să integreze camera selfie sub display?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×