Sony Xperia XA3, XA3 Ultra și Xperia L3 sunt la un pas de lansare; Primesc și certificarea Bluetooth

1.557 ori
<b>Sony Xperia XA3, XA3 Ultra și Xperia L3 sunt la un pas de lansare; Primesc și certificarea Bluetooth</b>Pentru că în cadrul târgului CES 2019 din Las Vegas nu am avut nici o lansare marca Sony deși scăpări tot indicau debutul unor modele mid-range, sunt șanse mai ca japonezii să vină cu un lineup generos peste o lună atunci când are loc

Pentru că în cadrul târgului CES 2019 din Las Vegas nu am avut nici o lansare marca Sony deși scăpări tot indicau debutul unor modele mid-range, sunt șanse mai ca japonezii să vină cu un lineup generos peste o lună atunci când are loc MWC. Pe lângă flagship-ul Xperia XZ4 mai așteptăm și modele din zona de buget precum Xperia XA3, Xperia XA3 Ultra, respectiv Xperia L3.

Xperia XA3

Acestea au avut parte de multe leak-uri în lunile trecute, de la certificări în Rusia și până la benchmark-uri sau chiar randări detaliate bazate pe scheme CAD din fabrică. Acum descoperim că terminalele au bifat și certificarea Bluetooth - semn că debutul se apropie cu pași repezi.

(Xperia XA3)

Deși certificările proaspete nu dezvăluie mare lucru, cu excepția prezenței tehnologiei Bluetooth la bord - știm din scăpările precendete o parte dintre dotările ce vor sosi pe aceste device-uri. Xperia XA3 este așteptat cu procesor Snapdragon 660, 6 GB RAM, ecran de 5.9 inch cu rezoluție Full HD, dar și cu o cameră duală în spate.

(Xperia L3)

ModelulXperia XA3 Ultra va avea în schimb un ecran mai generos de 6.5 inch, iar referitor la Xperia L3 știm că acesta va opta pentru cameră duală în spate, procesor Snapdragon 660, ecran HD de 5.7 inch și scanner de amprente plasat lateral. Mă aștept ca prețurile să înceapă de la 200 - 250 euro pentru aceste smartphone-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×