Google Pixel 3 Lite este prezentat în detaliu prin intermediul unui clip hands-on; Aflăm când se lansează

Autor:  | Publicat în:  Google 907 ori
<b>Google Pixel 3 Lite este prezentat în detaliu prin intermediul unui clip hands-on; Aflăm când se lansează</b>Ultimele luni ale anului 2018 ne-au adus și leak-uri asociate unui smartphone mai special și anume Google Pixel 3 Lite, device care prin prisma denumirii sale indică faptul că va sosi cu dotări din zona mid-range de preț. Au trecut câțiva ani

Ultimele luni ale anului 2018 ne-au adus și numeroase leak-uri asociate unui smartphone mai special și anume Google Pixel 3 Lite, device care prin prisma denumirii sale indică faptul că va sosi cu dotări din zona mid-range de preț. Motivul pentru care nivelul de interes din jurul acestui device este atât de mare este acela că Google nu a mai lansat opțiuni de buget de câțiva ani buni, iar un Pixel 3 ieftin clar sună bine.

Google Pixel 3 Lite

Am aflat la un moment dat că va avea aceeași cameră de pe flagship-ul Pixel 3 ceea ce este cu siguranță o veste bună, iar ulterior am văzut și mostre foto realizate de un device prototip. Astăzi descoperim o prezentare video hands-on pentru Google Pixel 3 Lite ce vine din partea canalului de YouTube Andro News ce e reușit să facă rost de o unitate de pre-producție.

Google Pixel 3 Lite

Clipul începe prin prezentarea design-ului și menționarea faptului că acesta este similar lui Pixel 3 la capitolul look. Are o carcasă din policarbonat, jack audio 3.5 mm și baterie de 2915 mAh la interior. Pe lista de dotări găsim un ecran Full HD+ de 5.56 inch cu aspect 18:9, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 670, soluție grafică Adreno 615 și 4 GB RAM.

Google Pixel 3 Lite

Un detaliu dezamăgitor este acela al spațiului de stocare, telefonul sosind cu doar 32 GB memorie internă și desigur fără suport pentru card microSD. Apropo de cameră, aceasta este o unitate de 12.2 megapixeli cu deschidere f/1.8 și OIS care realizează capturi la fel de bune precum cele oferite de Pixel 3 sau Pixel 3 XL, câteva mostre foto fiind întâlnite pe parcursul clipului. 

Persoana ce a realizat materialul afirmă că noul smartphone Pixel 3 Lite va sosi pe piață după conferința Google I/O 2019, așadar la sfârșit de primăvară. Ca un fapt divers, nu pot să nu remarc faptul că toate aceste leak-uri asociate lui Pixel 3 Lite sunt distribuite într-un mod similar precum cele ale lui Pixel 3 de anul trecut, semn că Google se află în spatele scăpărilor fără doar și poate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×