Google Pixel 3 Lite este prezentat în detaliu prin intermediul unui clip hands-on; Aflăm când se lansează

953 ori
<b>Google Pixel 3 Lite este prezentat în detaliu prin intermediul unui clip hands-on; Aflăm când se lansează</b>Ultimele luni ale anului 2018 ne-au adus și leak-uri asociate unui smartphone mai special și anume Google Pixel 3 Lite, device care prin prisma denumirii sale indică faptul că va sosi cu dotări din zona mid-range de preț. Au trecut câțiva ani

Ultimele luni ale anului 2018 ne-au adus și numeroase leak-uri asociate unui smartphone mai special și anume Google Pixel 3 Lite, device care prin prisma denumirii sale indică faptul că va sosi cu dotări din zona mid-range de preț. Motivul pentru care nivelul de interes din jurul acestui device este atât de mare este acela că Google nu a mai lansat opțiuni de buget de câțiva ani buni, iar un Pixel 3 ieftin clar sună bine.

Google Pixel 3 Lite

Am aflat la un moment dat că va avea aceeași cameră de pe flagship-ul Pixel 3 ceea ce este cu siguranță o veste bună, iar ulterior am văzut și mostre foto realizate de un device prototip. Astăzi descoperim o prezentare video hands-on pentru Google Pixel 3 Lite ce vine din partea canalului de YouTube Andro News ce e reușit să facă rost de o unitate de pre-producție.

Google Pixel 3 Lite

Clipul începe prin prezentarea design-ului și menționarea faptului că acesta este similar lui Pixel 3 la capitolul look. Are o carcasă din policarbonat, jack audio 3.5 mm și baterie de 2915 mAh la interior. Pe lista de dotări găsim un ecran Full HD+ de 5.56 inch cu aspect 18:9, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 670, soluție grafică Adreno 615 și 4 GB RAM.

Google Pixel 3 Lite

Un detaliu dezamăgitor este acela al spațiului de stocare, telefonul sosind cu doar 32 GB memorie internă și desigur fără suport pentru card microSD. Apropo de cameră, aceasta este o unitate de 12.2 megapixeli cu deschidere f/1.8 și OIS care realizează capturi la fel de bune precum cele oferite de Pixel 3 sau Pixel 3 XL, câteva mostre foto fiind întâlnite pe parcursul clipului. 

Persoana ce a realizat materialul afirmă că noul smartphone Pixel 3 Lite va sosi pe piață după conferința Google I/O 2019, așadar la sfârșit de primăvară. Ca un fapt divers, nu pot să nu remarc faptul că toate aceste leak-uri asociate lui Pixel 3 Lite sunt distribuite într-un mod similar precum cele ale lui Pixel 3 de anul trecut, semn că Google se află în spatele scăpărilor fără doar și poate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×