Un copil de 11 ani te Învață să folosești Windows 8: o metodă drăguță de promovare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 1.380 ori
<b>Un copil de 11 ani te Învață să folosești Windows 8: o metodă drăguță de promovare (Video)</b>în această lume în care Samsung, Apple, Microsoft și Nokia nu se tem să scoată toate armele în lupta cu rivalii, e drăguț să vezi și o reclamă care nu e pe bază de "it doesn&#39;t take a genius to...". E vorba despre clipul de mai jos, o...

în această lume în care Samsung, Apple, Microsoft și Nokia nu se tem să scoată toate armele în lupta cu rivalii, e drăguț să vezi și o reclamă care nu e pe bază de "it doesn't take a genius to...". E vorba despre clipul de mai jos, o realizare a celor de la Microsoft Portugalia. Pur și simplu arată reacția unor clienți intrați într-un magazin cu produse Windows 8, care sunt dădăciți de un băiat de 11 ani.

Nou veniții încearcă să se familiarizeze cu Windows 8, apare puștiul, își pregătește un mic scaun, se urcă pe el și îi învață pe clienți care sunt gesturile swipe de control și cum se operează pe Windows 8. Cu câteva zile în urma Microsoft afirma oficial că Win 8 are un ciclu de familiarizare de aproximativ 2 săptămâni și acum ni se demonstrează că până și un copil ni-l poate explica. Ce pot spune eu e că era de așteptat ca platformele să evolueze și nu îi înțeleg pe cei care se plâng ca "Windows 8 e prea greu".

Lăsați o persoană cu Android Gingerbread să stea în întuneric câțiva ani, când vine vorba de Android și apoi dați-i pe mână un Android 5.0 Key Lime Pie la anul. Sunt sigur că se va simți pierdut la anumite aspecte și va avea nevoie de ceva timp să se obișnuiască. în plus, în cazul lui Windows 8 au un mic avantaj cei care au folosit Windows Phone înainte. Concluzia e că Windows 8 nu o experiență atât de neprietenoasă, odată ce te obișnuiești cu ea și mai ales dacă ai mintea deschisă spre așa ceva.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×