HTC ar lucra la două tablete, una cu Windows RT

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.334 ori
<b>HTC ar lucra la două tablete, una cu Windows RT</b>Se pare că HTC ar avea de gând să se adapteze trendului actual pe piața de tablete, pregătind un device cu diagonală mare și Windows RT la bord. De fapt diagonală mare e impropriu spus, deoarece terminalul ar putea avea 7 inch, iar taiwanezii ar...

Se pare că HTC ar avea de gând să se adapteze trendului actual pe piața de tablete, pregătind un device cu diagonală mare și Windows RT la bord. De fapt diagonală mare e impropriu spus, deoarece terminalul ar putea avea 7 inch, iar taiwanezii ar lucra și la un model de 12 inch.

Tableta de 7 inch va fi capabilă să realizeze și apeluri telefonice, se pare și toate aceste informații vin de la o sursă apropiată de HTC, care nu a dorit să fie identificată, dar care a fost citată de Bloomberg. Tableta HTC va debuta în 2013 și va rula Windows RT, fiind cu atât mai interesantă, cu cât modelele Win RT au de obicei 10 inch și nu 7. Microsoft și HTC trebuie să aibă grijă aici, deoarece se vor duela cu tablete Android foarte ieftine și bune, precum Nexus 7 sau Amazon Kindle Fire HD 7.

Cu Nokia lucrând aparent la un phablet Windows Phone și HTC la o tabletă de 7 inch, Microsoft se pregătește să intre și pe aceste nișe pe care opera doar Android până acum. întorcându-ne puțin în trecut, pot spune că HTC Flyer, singura tableta HTC din Europa a fost un device promițător, dar care la momentul apariției sale nu a fost luat în serios. Tableta părea mai degrabă un telefon mai mare, iar stylusul nu era complet dezvoltat. Cu un presupus Galaxy Note 7 pe drum conform zvonurilor, nu pot decât să sper că HTC va avea un produs rival pe măsură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×