HTC ar lucra la două tablete, una cu Windows RT

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.353 ori
<b>HTC ar lucra la două tablete, una cu Windows RT</b>Se pare că HTC ar avea de gând să se adapteze trendului actual pe piața de tablete, pregătind un device cu diagonală mare și Windows RT la bord. De fapt diagonală mare e impropriu spus, deoarece terminalul ar putea avea 7 inch, iar taiwanezii ar...

Se pare că HTC ar avea de gând să se adapteze trendului actual pe piața de tablete, pregătind un device cu diagonală mare și Windows RT la bord. De fapt diagonală mare e impropriu spus, deoarece terminalul ar putea avea 7 inch, iar taiwanezii ar lucra și la un model de 12 inch.

Tableta de 7 inch va fi capabilă să realizeze și apeluri telefonice, se pare și toate aceste informații vin de la o sursă apropiată de HTC, care nu a dorit să fie identificată, dar care a fost citată de Bloomberg. Tableta HTC va debuta în 2013 și va rula Windows RT, fiind cu atât mai interesantă, cu cât modelele Win RT au de obicei 10 inch și nu 7. Microsoft și HTC trebuie să aibă grijă aici, deoarece se vor duela cu tablete Android foarte ieftine și bune, precum Nexus 7 sau Amazon Kindle Fire HD 7.

Cu Nokia lucrând aparent la un phablet Windows Phone și HTC la o tabletă de 7 inch, Microsoft se pregătește să intre și pe aceste nișe pe care opera doar Android până acum. întorcându-ne puțin în trecut, pot spune că HTC Flyer, singura tableta HTC din Europa a fost un device promițător, dar care la momentul apariției sale nu a fost luat în serios. Tableta părea mai degrabă un telefon mai mare, iar stylusul nu era complet dezvoltat. Cu un presupus Galaxy Note 7 pe drum conform zvonurilor, nu pot decât să sper că HTC va avea un produs rival pe măsură.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×