Samsung prezintă ecrane flexibile 720p la CES 2013, poate și telefoane cu această tehnologie

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.430 ori
<b>Samsung prezintă ecrane flexibile 720p la CES 2013, poate și telefoane cu această tehnologie</b>2013 va fi anul telefoanelor cu ecrane Full HD și camere de 13 megapixeli, se pare, dar evoluția nu se oprește aici, de vreme ce Samsung pregătește ecrane flexibile pentru CES 2013. Evenimentul debutează luna viitoare în Las Vegas, de pe 8 ianuarie...

2013 va fi anul telefoanelor cu ecrane Full HD și camere de 13 megapixeli, se pare, dar evoluția nu se oprește aici, de vreme ce Samsung pregătește ecrane flexibile pentru CES 2013. Evenimentul debutează luna viitoare în Las Vegas, de pe 8 ianuarie și va include numeroase noutăți din lumea telefoanelor și tabletelor.

Deși nu vom vedea un Galaxy S IV, sau cel puțin nu încă, Samsung ar putea prezenta tehnologii care vor apărea pe viitoare modele din seria Galaxy Note sau Galaxy S. Samsung aduce la expoziția de la CES un ecran flexibil 720p, probabil unul cu dimensiunea adecvată pentru un telefon/phablet sau măcar un media player. în 2011 Samsung a prezentat oficial display-uri flexibile de 4.5 inch, dar doar cu rezoluție WVGA. Ca și în cazul ecranelor normale, progresul tehnologic a dus la o creștere a rezoluției și a densității pixelilor și în această zonă.

Panoul flexibil de la CES va avea o diagonală de 5.5 inch, se pare și abia așteptam să îl vedem în acțiune. Ar fi interesant să vedem nu doar o componentă separată flexibilă, ci chiar una integrată pe un terminal mobil, un soi de Galaxy Note 3 prototip, dacă pot spune așa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×