Un cuplu român e gata să intre În Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă convorbire telefonică: "Dragoste Fără Limite"

2.447 ori
<b>Un cuplu român e gata să intre În Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă convorbire telefonică: "Dragoste Fără Limite"</b>Vodafone România susține inițiativa a doi îndrăgostiți din România, care vor să poarte cea mai lungă convorbire telefonică din lume, intrând astfel în Cartea Recordurilor. Cei doi se numesc Alin și Andreea și sunt protagoniștii unor reclame...

Vodafone România susține inițiativa a doi îndrăgostiți din România, care vor să poarte cea mai lungă convorbire telefonică din lume, intrând astfel în Cartea Recordurilor. Cei doi se numesc Alin și Andreea și sunt protagoniștii unor reclame Vodafone despre relațiile de la distanță.

Ei bine, îi puteți vedea pe cei doi live pe Facebook, cu o convorbire ce durează deja 24 de ore. Scopul celor doi este de a vorbi la telefon peste 54 de ore și 5 minute, cu câteva pauze, acesta fiind recordul mondial actual. Cei doi sunt protagoniști ai campaniei Vodafone RED, iar convorbirea lor va fi transmisă în continuare pe Facebook în următoarele ore. Ei acceptă și întrebări de la public, pe Facebook, în cazul în care rămân fără subiecte.

Aici puteți să îi urmăriți și să le trimiteți mesaje de încurajare. Convorbirea a început marți, pe 8 iulie, la ora 13:00. De-a lungul acestei convorbiri, fiecare dintre ei se afla un magazin Vodafone: Alin se afla în magazinul de pe Calea Moșilor, București, iar Andreea în magazinul din stradă Augustin Pacha din Timișoara. Pentru a intra în Cartea Recordurilor cei doi nu trebuie să repete subiectele de conversație, să nu facă pauze mai lungi de 10 secunde, iar convorbirea trebuie să aibă sens logic.

Cei doi indragostiti au dreptul la 5 minute de pauză după fiecare oră de convorbire, cu posibilitatea de acumulare a pauzelor. Cum vi se pare campania?

Detalii despre abonamentele Vodafone RED, puteți afla aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×