Zvon: Sony Xperia Z3 și Z3 Compact ar putea ajunge În magazine chiar În luna septembrie

1.214 ori
<b>Zvon: Sony Xperia Z3 și Z3 Compact ar putea ajunge În magazine chiar În luna septembrie</b>Potrivit unui zvon ajuns de curând pe web, se pare că Sony va introduce noul flagship Xperia Z3 pe piață chiar în această toamnă, mai precis în luna septembrie. De asemenea, odată cu acest model va sosi și Xperia Z3 Compact. Această strategie...

Potrivit unui zvon ajuns de curând pe web, se pare că Sony va introduce noul flagship Xperia Z3 pe piață chiar în această toamnă, mai precis în luna septembrie. De asemenea, odată cu acest model va sosi și Xperia Z3 Compact. Această strategie am văzut-o aplicată de curând și de către compania ZTE care a lansat atât o variantă mini, cât și una standard în cadrul aceluiași eveniment.

Aflăm că ambele terminale Sony ar putea fi prezentate oficial în cadrul show-ului IFA 2014 ce are loc între 5-10 septembrie în Berlin. Informația cu privire la posibila lansarea a acestor produse pe piață în luna septembrie sosește prin intermediul unui document al operatorului Vodafone Germania care descrie pașii necesari pentru înscrierea în cadrul unui concurs.

Zvon: Sony Xperia Z3 și Z3 Compact ar putea ajunge În magazine chiar În luna septembrie

Acest document conține și un paragraf în cadrul cărui este descrisă o metodă de a strânge puncte bonus pentru cei înscriși. Astfel, participanții vor primi 1.5 puncte dacă aduc cu ei propriul Xperia Z3, sau Xperia Z3 Compact.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×