China Mobile pierde aproximativ 10.000 de clienti intr-o luna

1.002 ori
<b>China Mobile pierde aproximativ 10.000 de clienti intr-o luna</b>China Mobile, filiala din Hong Kong a celui mai mare operator din China a confirmat ieri ca a beneficiat de 5.59 de milioane de clienti noi in luna august, in comparatie cu cei 5.60 milioane din luna iulie. Operatorul a anuntat 5.21 de milioane de clienti...

China Mobile, filiala din Hong Kong a celui mai mare operator din China a confirmat ieri ca a beneficiat de 5.59 de milioane de clienti noi in luna august, in comparatie cu cei 5.60 milioane din luna iulie.

Operatorul a anuntat 5.21 de milioane de clienti noi in august, care au cumparat cartele prepaid si 379.000 de noi abonati. Noii clienti ridica numarul total al celor care utilizeaza serviciile China Mobile la 343.56 milioane, in comparatie cu cei 337.97 milioane de la finalul lunii iulie. Operatorii europeni nu cunosc inca o astfel de amploare, in conditiile in care in plan autohton, aflam ca Vodafone si Orange se mandresc cu cei 8-9 milioane de clienti.

Evident China Mobile speculeaza din plin populatia numeroasa a tarii asiatice, profitand si de gusturile comune ale publicului. Scaderea numarului de noi clienti nu ne socheaza de vreme ce este vorba doar despre 10.000 de persoane, in comparatie cu milioanele de abonati pe care le are operatorul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×