Un misterios tile de mari dimensiuni apare Într-o imagine promoțională cu Nokia Lumia 630; Windows Phone 8.2?

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.064 ori
<b>Un misterios tile de mari dimensiuni apare Într-o imagine promoțională cu Nokia Lumia 630; Windows Phone 8.2?</b>Suntem deja familiarizați cu Windows Phone 8.1, care a primit un review detaliat la Mobilissimo.ro, dar iată că azi descoperim un element nou al acestei platforme, sau mai bine zis al unei versiuni viitoare. Nokia Indonezia a postat imaginea de mai jos...

Suntem deja familiarizați cu Windows Phone 8.1, care a primit un review detaliat la Mobilissimo.ro, dar iată că azi descoperim un element nou al acestei platforme, sau mai bine zis al unei versiuni viitoare. Nokia Indonezia a postat imaginea de mai jos pe Facebook, stârnind interesul site-urilor de specialitate.

Motivul? în imagine apare un tile cu o mărime neobișnuită și un format nou, aparent. E vorba de un tile care e cam de 8 ori mai mare decât cel mai mic tile și cam cât 2 tile-uri medii suprapuse. Ideea era că funcția Mix Radio să fie prezentată în acest mod, dar în schimb am descoperit o noutate. în 2014 se zvonește că vom primi două actualizări la Windows Phone 8.1, care probabil vor aduce și noi mărimi de tile-uri.

E drept că imaginea de mai sus ar putea fi modificată în Photoshop, dar există și posibilitatea unei versiuni de test Windows Phone 8.2 să zicem. în acest ritm pe viitor tile-urile ar trebui să devină la fel de maleabile că widgeturile pe Android și din ce în ce mai interactive. Poate în curând vom avea parte și de tile-uri 3D care se suprapun, sub forma unei interfate "aero", cine știe?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×