MediaTek pregătește un nou procesor octa core: MT6595 vine pe 15 iulie cu suport pentru ecrane QHD

960 ori
<b>MediaTek pregătește un nou procesor octa core: MT6595 vine pe 15 iulie cu suport pentru ecrane QHD</b>Ne interesează un nou procesor octa core de la MediaTek pentru că avem pe piața locală cel puțin două terminale de top cu CPU-uri similare la interior. Noua generație de CPU MediaTek octa core va sosi pe 15 iulie și va aduce și suport QHD. &nbsp;...

Ne interesează un nou procesor octa core de la MediaTek pentru că avem pe piața locală cel puțin două terminale de top cu CPU-uri similare la interior. Noua generație de CPU MediaTek octa core va sosi pe 15 iulie și va aduce și suport QHD.

E vorba despre MediaTek MT6595, care e bazat pe arhitectura big.LITTLE, ceea ce înseamnă că primim 4 core-uri Cortex A17 și încă 4 Cortex A7. Noul procesor oferă suport pentru captura video Ultra HD și folosește tehnologia de multiprocesare eterogena MediaTek CorePilot. Aceasta oferă acces la puterea de procesare a celor 8 core-uri, pentru o performanță mai bună si consum cât se poate de scăzut.

Noul chipset oferă suport pentru LTE Categoria 4 dual mode, asigurând compatibilitate globală 4G LTE. Mediatek MT6595 poate "duce" o cameră de până la 20 de megapixeli, iar suportul Ultra HD video este extins și la playback (H.265 suportat). Pe partea de conectivitate primim și compatibilitate WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0 LE, GNSS și ANT+ pentru conectarea la gadgeturi de fitness tracking.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×