Lista de telefoane Android din oferta T-Mobile este acum oficiala; Samsung Houdini si G1 V2 pe lista

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.577 ori
<b>Lista de telefoane Android din oferta T-Mobile este acum oficiala; Samsung Houdini si G1 V2 pe lista</b>Cei de la TmoToday au avut sansa unica de a pune mana pe o lista de terminale mobile care ruleaza OS-ul Android si care urmeaza a fi lansate in 2009 de catre operatorul american T-Mobile. Printre aceste noi handseturi se numara HTC G2, care va sosi pe...

Cei de la TmoToday au avut sansa unica de a pune mana pe o lista de terminale mobile care ruleaza OS-ul Android si care urmeaza a fi lansate in 2009 de catre operatorul american T-Mobile.

Printre aceste noi handseturi se numara HTC G2, care va sosi pe piata americana in vara, urmat de un terminal cu nume de cod "Bigfoot", sau G1 V2, care va fi lansat in toamna. Acest telefon seamana foarte mult cu Helio Ocean 2, fiind un slider dotat cu tastatura QWERTY si margini rotunjite. Apoi, il descoperim pe lista si pe Samsung "Houdini", inca un telefon Android al producatorului asiatic.

E posibil ca Houdini sa fie chiar i7500, primul terminal Android anuntat de Samsung, dar de aceasta data in varianta americana. Acum ca T-Mobile US si-a permis o astfel de scapare, pe cand si o lista (mai complexa) marca Vodafone, Orange, O2 sau AT&T?

[Via: Gsmdome.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×